طرز تهیه ساندویچ بوقلمون غذایی کاملا مقوی و سالم
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون
ساندویچ_بوقلمون
مواد لازم :
سینه بوقلمون۳۵۰ گرم خرد شده
تره فرنگی اسلایس شده یک شاخه
فلفل دلمه ای رنگی اسلایس شده نصف لیوان
لیموترش دو حلقه
ماست ۲ ق غ
ارده یک قاشق غ
روغن مایع ۲ ق غ
سیر یک حبه و ترشی فلفل تند نصف ق مرباخوری
نمک ، فلفل سیاه و اویشن ، زردچوبه ، زعفران ، جوز هندی خیلی کم
قارچ ۱۰۰ گرم
جعفری
نان باگت
گوجه فرنگی
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون
مواد لازم برای تهیه سس ،
سس کچاپ ۳ ق غذ
مایونز ۲ ق غ
سس خردل ۲ ق غ
باربیکیو نصف ق غ
نعنا خشک یک ق مرباخوری
نمک
فلفل سیاه
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون :
ابتدا سینه بوقلمون را اسلایس کرده با ماست ، ارده ، روغن ، سیر و ترشی فلفل و انواع ادویه های ذکر شده مخلوط کرده و استراحت میدهیم تا کاملا مرینیت شود ، بعد داخل سینی فر ریخته و ب مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه حرارت میدهیم ، حالا سس کچاپ و مایونز و خردل و باربیکیو و نمک و نعنا و فلفل سیاه را مخلوط کرده و کنار میگذاریم ، داخل نانها را خالی کرده اول سس اماده شده بعد جعفری و بعد قارچ تفت داده شده در روغن خیلی کم با ابلیمو ( دوستان توجه کنید ، نکته ی مهم روغن کم و نوع برش قارچ هست ک باعث خوب طلایی شدن قارچ میشه)
حالا یک ردیف قارچ و بعد گوجه های اسلایس شده را میگذاریم و نوش جان میکنیم.