طرز تهیه سالاد کینوا یک سالاد رژیمی و شام سبک و ساده

طرز تهیه سالاد کینوا غذای رژیمی و خوشمزه که منبع طبیعی پروتئین است یک غذای عالی برای گیاه خواران و ویجیترین ها هم هست . یک محصول غله است که برای دانه‌های روغنی اش رشد می‌کند . از لحاظ فنی یک دانه غلات در نظر گرفته می‌شود.

روند تهیه ساده و آسونی داره با ماهمراه باشید تا یک غذای کاملا سالم و مفید رو آموزش ببینید.

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا چیست؟


یک فنجان کینوا پخته

دو عدد گوجه فرنگی خرد شده

دو قاشق پیازچه ریز خرد شده

یک عدد خیار ریز خردشده

نصف فنجان لوبیا قرمز پخته

یک قاشق جعفری خرد شده

یک قاشق روغن زیتون

نمک ووفلفل به میزان لازم

یک قاشق آبلیمو تازه

طرز تهیه سالاد کینوا

طریقه پخت و طرز تهیه سالاد کینوا :

کینوا را به راحتی مانند برنج می پزند؛ برای طبخ کینوا ابتدا کینوا را با آب گرم شسته و یک فنجان کینوا خام را با دو فنجان آب در یک قابلمه بریزید و بگذارید ۲۰ دقیقه بجوشد تا پخته شود. دانه های کینوا هنگامی که پخته شوند، شفاف می شوند.

اگر دوست داشته باشید که مزه ی کینوا بهتر شود می توانید، پس از پخته شدن و آبکش کردن به مدت ۵ دقیقه درون یک تابه با دمای پایین تفت دهید

کینوا رو که پختیم همراه با مواد بالا مخلوط کرده و سرو می کنیم نوش جان.

ارزش غذایی کینوا (۱۰۰ گرم پخته شده)

کالری : ۱۲۰

چربی : ۱٫۹ گرم

کربوهیدرات : ۲۱٫۳ گرم

پروتئین : ۴٫۴ گرم

فیبر : ۲٫۸ گرم

قند : ۰٫۹ گرم

خواص کینوا عاری از گلوتن ، پروتئین زیادی در پروتئین و یکی از معدود غذاهای گیاهی است که حاوی مقدار کافی از ۹ آمینو اسید ضروری هستند .
همچنین در فیبر ، منیزیم ، ویتامین‌های B ، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر ، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌های مفید مختلف نیز بالا است . یکی از محبوب‌ترین غذاهای سالم است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *