آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سالاد شور مشهدی معروف به ترشی آب گوجه
طرز تهیه سالاد شور مشهدی (سالاد فصل – ترشی آب گوجه)
سالاد زمستانی یا سالاد شور یا شور آب گوجه هرچی تندتر باشه خوشمزه تره اما البته در مورد دوستانی که حساس هستند کم تندی یا بدون فلفل هم قابل تهیه است.
موادلازم سالاد فصل
گل کلم سه لیوان خرد کرده
کرفس دو لیوان خرد کرده
هویج دو لیوان خرد کرده
فلفل تند 5-6 عدد
سیر 5-6 حبه
گوجه فرنگی دو تا سه کیلو
سرکه سفید یک لیوان برای هر یک تا یک و نیم کیلو گوجه
طرز تهیه ترشی آب گوجه :
همه مواد را شسته و نگینی درشت خرد می کنیم و یک روز روی پارچه پهن می کنیم تا هوا بخورد و کاملا خشک شود
گوجه فرنگی ها را یک دقیقه در آب جوش می اندازیم و پوست آنها را میگیریم و بعد در میکسر می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم
آب گوجه فرنگی بدست آمده را بدون صاف کردن در قابلمه روی حرارت می گذاریم و به آن کمی نمک در حدی که خیلی شور نشود (هر کیلو گوجه حدود یک قاشق غذاخوری سرصاف) اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه می جوشانیم
بعد از روی حرارت بر می داریم , یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنیم و همانطور داغ در یک ظرف دیگر روی مخلوط سبزیجات می ریزیم. کمی که سردتر شد آنرا به شیشه های اصلی منتقل می کنیم و تا 24 ساعت درب آنرا محکم نمی کنیم که سر می رود
بعد 24 ساعت درب آنرا محکم می کنیم و بعد از 10 روز قابل خوردن است
این شور را ترجیحا در یخچال نگه دارید چون خیلی زود کپک می زند.
نکته قابل توجه :
این شور را ترجیحا در یخچال نگه دارید چون خیلی زود کپک می زند.
حتما همه مواد را یک روز روی پارچه پهن می کنیم تا هوا بخورد و کاملا خشک شود
میزان نمک را هم رعایت کنید نمک در حدی که خیلی شور نشود