طرز تهیه زیتون پرورده شمالی از خوردنی ها ی خوشمزه خطه شمال ایران که در کنار انواع غذا سرو میشه و طعم مزه خاص و دلنشینی داره .
برای همه مقدور هست که زیتون رو به راحتی تهیه کنند و اما درست کردن زیتون پرورده زیاد هم سخت نیست و می تونید توی خونه با مخلوط چاشنی ها زیتون ها رو مزه دار کنید و اماده کنید .من امروز روند تهیه زیتون پرودرده اصل شمالی رو بهتون آموزش میدم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده شمالی خوش عطر چیست ؟
گردو: دویست گرم
زیتون: نیم کیلو هسته جدا
آب انار: نصف لیوان
رب انار: یک ق غ
گلپر : یک ق غ سرخالی
سیر : پنج حبه
نعناع و چچاق خشک : یک ق ع
نمک : یک ق چ
آماده سازی و طرز تهیه زیتون پرورده شمالی :
ابتدا گردو آسیاب کنید, زیتون بشورید اگه خیلی شور دو ساعتی داخل آب سرد بزارید تا شوریش گرفته بشه
داخل ظرف بزرگی اول گردو رب انار ترش سبزی های خشک نمک آب انار ملس و سیر رنده کرده یا سابیده شده رو بریزید خوب بهم بزنید تا موادتون یکدست بشه بعد زیتون اضافه کنید قاشق کنار بزارید دستاتون بشورید
خوب چنگ بزنید تا کامل مواد داخل زیتون بره
**اگه زیتون هسته جدا نداشتید همین زیتون شکسته کافی هسته هاش بردارید درست کنید فرقی نمیکنه اتفاقا خیلی خوشمزه تر میشه
**من از آب اناری ملسی که داخل فریزر داشتم استفاده کردم اگه از آب انارخیلی ترش استفاده میکنید رب انار دیگه نزنید
????اگه زیتون شور مقدار نمکی که گفتم حذف کنید
????اگه چچاق نداشتید نعناع خشک کافیه که ما گیلانی ها میگیم چچاق مازندرانی های عزیز فکر کنم میگن زلنگ
????سبزی دلال هم برای زیتون پرورده عالی که شامل نعناع و گشنیز و کاکوتی این سبزی آخری نداشتید هم اشکالی نداره سبزی سابیده گشنیز و نعناع کافی عزیزان
????بعد مخلوط کردن چند ساعت یخچال بزارید تا مواد کامل به خورد بره بعد نوش جان کنید
????اگه دونه انار دارید میتونید بسابید اضافه کنید رنگ زیتون پرورده به صورتی میزنه خیلی خوشرنگ و خوش طعم میشه الان چون فصل انار نبود منم استفاده نکردم.