آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه زولبیا خانگی در دو روش مختلف آسان و خوشمزه
طرز تهیه زولبیا خانگی جدیدترین دستور پخت و مواد لازم برای زولبیای پنجره ای و ساده خونگی که بسیار خوشمزه و عالی می باشد و نکات مهم برای تهیه این زولبیای خوش طعم را در بخش شیرینی سایت ایران پاتوق مطالعه نمایید
نکاتی در مورد زولبیا خانگی
برای درست کردن زولبیا خانگی دهها دستور وجود داره هر کسی روش پخت خودشو داره
خیلی از دستور ها رو استفاده کردم این روش بهترین و آسون ترین دستوره
سوال بسیاری که پیش میاد و دلایلش:
۱_چرا زولبیای ما بالا نمیاد تو روغن و وقتی سرخ میشه سفت و موقع خوردن ترش مزه است.
عزیزان اگر زولبیا خوب ترش نشه وقتی میریزید تو روغن بالا نمیاد و به کف ماهی تابه میچسپه و حلقه هاش لوله ای نمیشه وقتی هم لوله ای نشه شهد به خودش جذب نمیکنه درنتیجه ترش مزه و سفته وبوی خامی نشاسته میده
۲_چرا زولبیای تو روغن متلاشی میشه
این نوع زولبیا زیادی ترش شده
۳_از چه نوع ماستی استفاده کنیم
بهترین نوع ماست برای زولبیا ماست خونگی ترش مزه است ماست تازه نباید استفاده بشه
۴_برای درست کردن زولبیا از نشاسته گل استفاده کنید که دون دون وسفیده رنگه نشاسته ذرت نمیشه نشاسته پودری هم میشه ولی اون کیفیت زولبیا رو نداره
دستور زولبیا وشربت بار رو پست بعدی به صورت ویدئو میفرستم خدمتتون ?
هم زولبیای ساده درست کردم هم با سیاه دانه?اگر میخواید سیاه دانه بریزید موقعی که میخواید سرخ کنید کمی تو خمیر بریزید
عزیزان قبل از اینکه خمیر رو بریزید داخل قیف با قاشق چند قطره داخل روغن داغ بریزید اگه فوری بالا اومد خمیر رسیده واگر ته ماهی تابه موند خمیر نرسیده وترش نشده این موقع یک پنس جوش شیرین بهش بزنید خوب مخلوط کنید وبریزید داخل قیف
واگر قیف زدید داخل روغن واز هم پاشید ومنسجم نشد زیادی ترش شده نصف قاشق آرد گندم بهش اضافه کنید وبریزید تو قیف وسرخ کنید
مواد لازم
نشاسته گل دولیوان
ماست دولیوان شاید کمی کمتر یا کمی بیشتر بستگی به شلی وسفتی ماست داده
نشاسته رو در کاسه ای بریزید یک لیوان ماست روش وقاطی کنید سپس لیوان دیگه روش بریزید وخوب مخلوط کنید تا یکدست بشه میتونید از همزن برقی استفاده کنید. واز صافی رد کنید آگه مایه سفت بود نصف قاشق ماست بزنید آگه شل بود کمی نشاسته دوباره بزنید وسلفون بکشید وروشو بپوشید تا ۲۴ ساعت (دمای محیط باید ترش بشه ) بعد از طی این مدت با قاشق دوباره بزنید تا پفش بخوابه روغن رو داغ کنید ومواد رو بریزید تو قیف مخصوص آگه مثل من نداشتید از قوطی سس استفاده کنید به صورت مارپیچی یا دورانی داخل روغن داغ بهش شکل بدید ودوطرفشو سرخ کنید وسپس بلافاصله بزارید تو شربت ولرم رو به سردی زولبیا رو یه دفعه داخل شهد کن تا ابلق ودورنگ نشه
عزیزانی که زولبیا شون نرم وخمیری میشه شربت به خوبی قوام نیومده آگه شکرک میزنه شربت زیادی قوام اومده
زولبیا باید تو روغن داغ شناور سرخ بشه
عزیزان توجه کنید بسیاری آز عزیزان آگه آز ماست پاستوریزه استفاده میکنن وکم ترش میشه وبالا نمیاد بعد از بیست چهار ساعت آگه دیدی بالا نیومده یک پنس جوش شیرین یا یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنید ودرست کنید عالی میشه تا جای که میتونید آز ماست محلی استفاده کنید عالی میشه.
ماست من ترش بود بعد از ۱۵ ساعت خمیر ترش شد
خمیر رو در دمای آشپزخانه استراحت بدید
زولبیا با قالب نان پنجره ای ترد و خوشمزه
دوستان این شیرینی نان پنجره ای نیست
فقط مایه زولبیاست ک با قالب نان پنجره ای درست شده و این ایده ی جدیدی هست، هرچیزی که با این قالب درست بشه حتما نون پنجره ای نیست
مواد لازم زولبیا قالبی :
نشاسته گل نصف لیوان
آردنصف لیوان
ماست ۲ قاشق غذاخوری
روغن جامد ۱ قاشق مرباخوری
گلاب اعلا ۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم نصف لیوان
پودر خمیر مایه ۱/۵ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه زولبیای پنجره ای
اول کارپودر خمیرمایه روداخل آب ولرم بریزیدبه همراه ۱ قاشق شکر مخلوط کنید بزارید کنار و روشو بپوشونید حدود ده دقیقه.تو این زمان نشاسته گل روبه همراه دو قاشق ماست مخلوط کنید چند دقیقه زمان بدید کمی که نشاسته نرم شد خوب هم بزنید تا قشنگ یکدست بشه ، مخلوط پودر خمیر ترش رو که عمل اومده اضافه میکنیم به همراه روغن و خوب هم میزنیم، آرد رو الک کنید تا اصلا گلوله توش نداشته باشه و به مواد اضافه کنید حالا دو قاشق گلاب رو به همراه زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید . برای قالب زدن غلظت موادتون خیلی مهمه تو فیلم مشخصه باید مثل ماست هم زده باشه پس دقت کنید شل نباشه که کارتون خراب میشه نیم ساعت تو جای گرم بمونه.مرحله بعدی روغن روداخل ظرفتون بریزیدوبزاریدگرم بشه قالب رو هم داخل روغن بزارید باید گرم بشه بعد از اینکه از داغ شدن قالب مطمئن شدید داخل موادتون بزنید ولی مراقب باشید از لبه های قالب بالا نیاد.حالا قالب رو داخل روغن داغ بزارید مهم ترین نکته ی این شیرینی دقیقا همین مرحله س . اینجا مثل نون پنجره ای سریع از قالب جدانمیشه باید اجازه بدید همراه قالب کاملا طلایی بشه و دستتون رو بچرخونید تا همه جاش یکسان سرخ بشه ، بعد از اینکه طلایی شد قالب رو بالا بیارید چند لحظه صبور باشید تا از حرارت بیفته با قاشق کناره هاش رو جدا کنید همونطور که میبینید به راحتی جدا میشه، بعد داغ توی شربت داغ بزارید۱دقیقه کافیه چون انقدر ترد و نازکه سریع شربت جذبش میشه، شربت حتما باید داغ باشه برعکس بامیه .
نکات لازم
غلظت مواد خیلی مهمه شل نباشه
قالب حتما باید داغ بشه
مواد لبه های قالب رو نگیره
طلایی شد به راحتی از قالب جدا میشه