طرز تهیه ریگاتونی ایتالی با پاستا ریگاتونی غذای خوشمزه و مدرن

طرز تهیه ریگاتونی ایتالی با پاستا ریگاتونی غذای خوشمزه و مدرن

طرز تهیه ریگاتونی

‍ #ریگاتونی (ایتالی) ? رو امتحان کردید ؟؟

آموزش دسرهای شیک،خوشمزه و مدرن

?مواد لازم جهت طرز تهیه ریگاتونی?
پاستا ریگاتونی : ۱ بسته
گوشت چرخ‌کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز داغ : ۳ ق غ
فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه
قارچ خرد شده : ۱ پیمانه
سس بشامل : ۱ پیمانه (ما چون دوست نداریم استفاده نکردم)
پنیر پیتزا : به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مخصوص پاستا : به میزان لازم

طرز تهیه ریگاتونی, پاستا ریگاتونی غذای خوشمزه و مدرن ,تهیه ریگاتونی ایتالی ,آموزش ریگاتونی ایتالی با پاستا ریگاتونی ,مواد لازم ریگاتونی ,دستور پخت ریگاتونی

?‍? طرز تهیه ریگاتونی ?‍?
ریگاتونی را داخل دیگ آب جوش ریخته و مقداری نمک و روغن به اب جوش اضافه میکنیم.
در همین حین سس را آماده میکنیم.
گوشت را با مقداری روغن تفت میدهیم سپس قارچ و پیاز داغ و نیمی از فلفل ها ی رنگی و همینطور نمک و ادویه را اضافه میکنیم.
خوب که تفت خورد سپس رب گوجه را اضافه میکنیم کمی تفت می دهیم سپس مقداری اب جوش داخل مواد میریزیم فقط در حدی که مایع گوشتی از هم باز شود.
حالا کف و دیواره قالب کمربندی را چرب میکنیم
ریگاتونی را که پخته ابکش میکنیم
پاستا ریگاتونی را بصورت عمودی در دست میگیریم از مواد گوشتی با قاشق چایخوری داخل حفره ها پر میکنیم
نیاز نیست خیلی پر کنید.
بعد همونطور بصورت عمودی کنار هم بچینید دور تا دور
روی قالب را با فویل پوشانده داخل فر داغ قرار دهید
درجه فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه
سپس فویل را از رو قالب برداشته با پنیر بپوشانید و زیر گریل قرار دهید در حدی که پنیر اب و طلایی شود
من پنیر پیتزای زیادی داخل موادم استفاده کردم برای همین دیگه روش پنیر نریختم دوست داشتم این خط و نقش پاستا مشخص باشه
‌‌‌

تکرار:


?‍? طرز تهیه ریگاتونی ?‍?
ریگاتونی را داخل دیگ آب جوش ریخته و مقداری نمک و روغن به اب جوش اضافه میکنیم.
در همین حین سس را آماده میکنیم.
گوشت را با مقداری روغن تفت میدهیم سپس قارچ و پیاز داغ و نیمی از فلفل ها ی رنگی و همینطور نمک و ادویه را اضافه میکنیم.
خوب که تفت خورد سپس رب گوجه را اضافه میکنیم کمی تفت می دهیم سپس مقداری اب جوش داخل مواد میریزیم فقط در حدی که مایع گوشتی از هم باز شود.
حالا کف و دیواره قالب کمربندی را چرب میکنیم
ریگاتونی را که پخته ابکش میکنیم
پاستا ریگاتونی را بصورت عمودی در دست میگیریم از مواد گوشتی با قاشق چایخوری داخل حفره ها پر میکنیم
نیاز نیست خیلی پر کنید.
بعد همونطور بصورت عمودی کنار هم بچینید دور تا دور
روی قالب را با فویل پوشانده داخل فر داغ قرار دهید
درجه فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه
سپس فویل را از رو قالب برداشته با پنیر بپوشانید و زیر گریل قرار دهید در حدی که پنیر اب و طلایی شود
من پنیر پیتزای زیادی داخل موادم استفاده کردم برای همین دیگه روش پنیر نریختم دوست داشتم این خط و نقش پاستا مشخص باشه
‌‌‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *