طرز تهیه روغن دنبه کسانی که میخوان از روغن های دنبه برای مصرف استفاده کنن روش تهیه اونو خدمتتون عرض میکنم.
این روغن بوی بد دنبه رو نمیده و اون کسانی که از بوی بد دنبه متنفر هستن هم میتونن از این روغن استفاده کنن و روغن های پر از ضرر نباتی و مایع رو کنار بگذارند .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه روغن دنبه در منزل چیست ؟
دنبه تازه گوسفندی 1 کیلو گرم
سرکه 1 استکان
ماست (ترجیحا محلی) 1 استکان
گلاب 1 استکان
هل چند عدد
هویج رنده شده 1 عدد
سیب رنده شده 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط (جهت حذف بوی بد دنبه این پیاز را به صورت سالم با مواد فوق در قابلمه قرار دهید.)
مراحل و طرز تهیه روغن دنبه :
دنبه را ترجیحا با چرخ گوشت چرخ کرده یا ریز ریز کنید و به همراه مواد فوق و مقداری آب در داخل یک قابلمه مسی ریخته و به مدت حداقل 24 ساعت با حرارت ملایم بجوشانید تا روغن از دنبه جدا شود سپس به آرامی روغن روی ظرف رو بردارید تا سایر مواد داخل روغن نشود.
نکته 1 : اگر به بوی این روغن حساس هم نیستید سعی کنید ان را در فضایی باز یا جدا از محل زندگی خود تهیه کنید.
چون در حین جوشش بویی نا مطبوع به مشام می رسد.
نکته 2: حتما درب قابلمه مسی را پس از گذشت ساعت اول بر روی ان قرار دهید.
نکته 3: در ساعت اول احتمالا کمی کف بر روی مواد تولید می شود که در صورت سر نرفتن آن نیازی به گرفتن آنها نیست.
نکته 4: پس از اتمام کار و ته نشین شدن مواد می توانید روغن را به ارامی از روی تفاله ها بردارید (با این کار نیازی به
صاف کردن ان ندارید)
نکته 5: این روغن در تابستان مایع و در فصول سرد به حالت جامد در می آید.
نکته 6: به خاطر جلوگیری از بو گرفتن این روغن ، آن را حتما در یخچال نگهداری کنید.
از روغن دنبه به عنوان روغن انواع خورشت و همچنین به عنوان یک روغن سرخ کردنی سالم می توانید استفاده کنید.