طرز تهیه رشته پلو یک غذای سنتی و پرطرفدار ایرانی

طرز تهیه رشته پلو یک غذای سنتی و پرطرفدار ایرانی

طرز تهیه رشته پلو یک غذای سنتی و پرطرفدار ایرانی

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم:

  • برنج: 2 و نیم پیمانه
  • رشته پلویی خرد شده: 28 گرم
  • کره یا روغن گیاهی
  • زعفران دم کرده: نصف قاشق چایخوری
  • نمک

مواد لازم برای تزیین رشته پلو:

  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • کشمش طلایی: یک سوم پیمانه
  • کشمش سیاه: یک سوم پیمانه
  • خرما: نصف پیمانه

طرز تهیه رشته پلو

من رشته ها رو یکی دو دقیقه با یه قاشق روغن و کمی کره تفت دادم بهش پودر دارچین و کمی زنجفیل و خیلی کم هل اضافه کردم؛ برای اینکه از بوی خمیری و خامی رشته خلاص بشم. بعد به برنج در حال جوش اضافه کردم و چند دقیقه جوشید و همش رو باهم آبکش کردم و دم کردم. اگه دوست داشتید بعد از دم کشیدن مقداری کره رو داغ کنید و ادویه ها رو توش بریزید و با کمی زعفرون آبکرده مخلوط کنید روی برنج بریزید تا دم بکشه.
اینبار برای اینکه نمیخواستم غذا خیلی خشک و گلوگیر باشه ? گوشت قلقلی ها رو که درست کردم و سرخ کردم، بهش کمی پیاز داغ و زعفرون هم اضافه کردم، بعد روش آبجوش ریختم و گذاشتم تا حسابی بپزه و شبیه! خورشت بشه.

طرز تهیه رشته پلو ,آموزش غذای سنتی رشته پلو , مواد لازم رشته پلو , تهیه رشته پلو غذای ایرانی,دستور تهیه رشته پلو , ترفندهای پخت رشته پلو بینظیر

طرز تهیه رشته پلو

  • برنج را بشویید سپس در 4 پیمانه آب که 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک به آن افزوده اید چند ساعت بخیسانید.
  • در یک قابلمه نچسب بزرگ 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید.
  • آب برنج را خالی کرده و به آرامی آن را داخل قابلمه آب جوش بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب و برنج به جوش بیایند، رشته پلویی را به آب در حال جوش اضافه کرده و بگذارید تا حدود 7 تا 10 دقیقه بجوشند. برنج را تست کنید که برای آبکش کردن آماده باشد. وسط برنج بایستی سفت و اطراف آن نرم باشد. رشته‌ها هم باید کمی نرم و کمی سفت باشند. سپس برنج را آبکشی کنید و با آب خنک شستشو دهید.
  • قابلمه را بشویید و روی شعله بگذارید، 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن یا کره و 1 تا 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده داخل قابلمه بریزید. با استفاده از یک کف‌گیر بزرگ برنج را داخل قابلمه ریخته  و به فرم هرم در بیاورید. برای خروج بهتر بخار از داخل برنج با ته کفکیر چند سوراخ داخل برنج ایجاد کنید.
  • بدون اینکه درب قابلمه را بگذارید، برنج را روی شعله تقریبا زیاد به مدت 5 تا 7 دقیقه قرار دهید تا وقتی که بخار شروع به خارج شدن کند، سپس یک فنجان آب دور برنج بریزید و درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا 45 دقیقه دم بکشد.
  • در یک تابه متوسط پیاز ریز خرده شده را با روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس کشمش پاک کرده و شسته شده و خرمای پوست گرفته  را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید.
  • بعد از اینکه برنج دم کشید، مقداری از زعفران دم کرده را با مقداری از برنج مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • رشته پلو را داخل دیس بکشید و با برنج زعفرانی و کشمش و خرما روی آن را تزیین کنید. رشته پلو را می توانید با گوشت قلقلی یا مرغ هم میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *