طرز تهیه رست چیکن غذای مقوی و خوشمزه فست فودی
طرز تهیه رست چیکن
موادلازم تهیه رست چیکن
سینه مرغ یک عدد
جو پرک ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
کالباس خرد شده ۱۰۰ گرم
هویج پخته نگینی خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱عدد
ذرت یا نخود فرنگی ۲ ق غ
چیپس کچاپ ۱ بسته
سیر ۱ حبه
پیاز ۱ عدد
طرز تهیه و آماده سازی رست چیکن :
سینه مرغ (از سینه مرغ درشت استفاده کنین)و جو پرک رو با هم چرخ میکنیم و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم پیاز رو رنده میکنیم ( آب پیاز رو دور بریزید)به مواد اضافه میکنیم به همراه یک حبه سیر رنده شده تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب مخلوط میکنیم حالا کالباس ریز خرد شده ( کالباس اگه دوست ندارید نزنید ) و هویج آبپز و نگینی خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت یا نخود فرنگی ( میتونید اگه نداشتید حذف کنید،یا اگر یکیش رو داشتید دو قاشق بریزید.یا از هر کدوم یک قاشق) رو به مواد اضافه و کاملا با هم مخلوط میکنیم چیپس کچاپ کاملا خرد میکنیم تا ریز بشه( توی عکس مشخصه چقد ریز) و بعد به شکل مستطیل روی فویل نازکی پخش میکنیم مواد رو به شکل استوانه رو چیپس ها قرار میدیم و به کمک فویل حرکت میدیم تا همه جای مواد به چیپس ها آغشته بشه حالا میتونید از دستتون کمک بگیریدچون دیگه به دستتون نمیچسبه) به مواد شکل بدید میتونید حالت مثلتی(مخروطی) یا دایره به مواد بدین از چیپس هایی که به مواد نچسبیدن دو باره روی مواد بریزین و با دستتون یکم فشار بدین تا بچسبن در نهایت طوری باشه که اصلا مواد دیده نشه و همه جا به جیپس آغشته باشه حالا یک طرف هم فویل رو با روغن چرب کنین و مواد رو آروم هل بدین روی اون قسمت و اضافات فویل رو جدا کنین اما اطراف رست چیکن جا بذارید چون داخل فر قراره یکی دو بار زیر و روش کنیم رست چیکن رو با فویل داخل سینی قرار میدیم و در فر صد و هشتاد درجه میپزیم ممکنه نیم ساعت زمان ببره یا بسته به گرمای فرتون کمتر یا بیشتر بهتره مدام بهش سر بزنین ونصف زمان پخت که طی شد و مواد منسجم بودن زیر و روش میکنیم تا همه جاش بپزه ( برای زیر و رو کردن سینی رو خارج کنید و با کمک دستمال فویل رو کمی بلند کنید تا قل بخوره بعد داخل فر بذارین و این کار رو یکبار هم برای طرف دیگش انجام بدین)بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از کمی خنک شدن داخل ظرف سرو انتقال بدین و با سس و … سرو کنین و برش بدین.