آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه دلمه تره فرنگی آموزش مرحله به مرحله دلمه
طرز تهیه دلمه تره فرنگی در این بخش از آشپزی برای شما طرفداران دلمه آماده شده است .دلمه از غذاهای ساده سالم و مقوی است
مواد لازم برای 5 نفر
برنج 1چهارم پیمانه
لپه 1چهارم پیمانه
بلغور گندم 1چهارم پیمانه
سبزی (دلمه ای) نیم کیلو
تره فرنگی (بسیار درشت) 6عدد
گوشت (چرخکرده) 250گرم
کاری 1قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری
روغن (مایع) 2قاشق غذاخخوری
آب 1پیمانه
پیاز 1عدد
طرز تهیه: دلمه تره فرنگی
ابتدا برنج، لپه و بلغور را پاک کرده و بشویید و جداگانه با مقداری آب و نمک و روغن نیم پز کنید. پیاز را ریز کرده و سرخ کنید.سبزی دلمه را شسته و ریز کنید. برای تهیه دلمه شما از دو روش میتوانید استفاده کنید یکی آنکه قسمت سفید تره فرنگی ها را به طول 10 تا 12 سانتیمتر برش بزنید و در مخلوط آب و نمک یکی دو جوش بدهید تا نرم شود؛ با این روش به راحتی می توانید ورقه های آن را از هم جدا کنید. سپس به صورت ورقه دلمه کنید که شکل آن مربعی میشود.دوم انکه به صورت ستونی دلمه را تهیه کنید به این شکل که با استفاده از روش قبل برگها را نرم کنید ولی آنها را به صورت لوله جدا کنید.
داخل ظرفی برنج، لپه و بلغور نیم پز، سبزی دلمه خرد شده، گوشت چرخ کرده خام، پیاز سرخ کرده، ادویه، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید.بعد داخل ورقه های تره فرنگی را با آن پر کنید و در قابلمه بچینید.بعد از اینکه همه دلمه ها را آماده کردید و در قابلمه چیدید، روی آن آب و دو قاشق روغن بریزید و بگذارید تا دلمه ها بپزند و آب آن کشیده شود.
نکات:1)اضافه کردن پیاز اختیاری است.
2)اگر دلمه ها را به شکل لوله ای آماده میکنید انتها و ابتدای آن را گوشت چرخکرده خالی قرار داده و کمی آن را سرخ کنید و بعد بپزید.
3)بهتر است در آب دلمه ها مقداری رب گوجه فرنگی بریزید…