طرز تهیه دسر گیلاسی از خوشگلترین و خوشمزه ترین دسر های تابستون که به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی پایه دسر گیلاسی چیست ؟
تخم:مرغ ۴ عدد
شکر:۱ لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی)
آرد شیرینی پزی:۲/۵ لیوان
روغن مایع:۱ ل
آب جوش:۱ ل
نوتلا:۳ ق. غ (جایگزینش پودر کاکائو یاشکلات خرد شده یا شکلات صبحانه)
پودر کاکائو:۱/۵ ق. غ (مقدارش بستگی ب کیفیت پودر کاکائو داره)
وانیل نصف ق. چ
بکینگ پودر:۲ق. چ
(همه مواد ب دمای محیط برسن.)
مراحل آماده سازی و طرز تهیه دسر گیلاسی :
ابتدا همه مواد رو جلو دستتون بزارید، از قبل آرد+بکینگ پودر+پودر کاکائو رو الک کنید (الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ+شکر+وانیل رو ۶ تا ۸ دقیقه با دور متوسط رو به بالا هم بزنید تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه، این مرحله بستگی ب قدرت همزنتون هم داره پس این نکته رو در نظر داشته باشید.
روغن رو اضافه و سی ثانیه هم میزنیم.
آب جوش رو با نوتلا مخلوط میکنم و به تناوب همراه ارد به مایه اضافه و فقط در حد مخلوط شدن زده نه بیشتر و گرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیکمون پفش کم میشه.
قالب رو با کره چرب، مایه رو داخلش ریخته تو فر ۱۷۵درجه به مدت ۴۵ دقیقه بزارید خنک شه از قالب خارج، خنک که شد دوباره به قالب برگردونید.
روند تهیه موس گیلاس در دسر گیلاسی :
حدودا نیم کیلو گیلاس تازه رو هسته گرفته با دو ق غ شکر بزارید بپزه تا کمی نرم شه، بعد پوره میکنین.
۲ونیم ق. چ سر خالی پودر ژلاتین رو با ۱/۴ ل اب سرد مخلوط میزاریم کمی بمونه بعد بن ماری میکنیم (ژلاتین زیاد باعث میشه بافت موس پلاستیکی شه ک من اصلا دوس ندارم) ب پوره گیلاس اضافه میکنیم.
نیم کیلو خامه قنادی رو فرم داده پوره گیلاس رو بهش اضافه میکنیم. اگه اسانسشم دارید چ عالی یک قطره بریزید عالی میشه، من بهش دو ق. غ ژله قرمز که با کمی اب جوش حل کردم اضافه کردم.
مایه مون امادست روی کیک ریخته میزاریم یخچال تا خودشو بگیره، من شب تا صبح گذاشتم که بمونه، بعد به دلخواه برش بزنید امادست.
نکته : می تونید بجای خامه از ترکیب پنیر خامهای بدون نمک و خامه صبحانه استفاده کنید، ولی باید شکر بیشتری به گیلاس اضافه کنید،
نوش جان