آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی دسری با بیسکویت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی مناسب برای مهمانی ها که می توانید به تعداد در لیوان ها و ظرف های تزیینی یک نفره آماده کنید .دسر شکلاتی از دسرهای محبوب و طعم خاص اون رو همه دوست دارند . در ادامه مرحل تهیه دسر شکلاتی لیوانی با توضیحات کامل داریم.
موادلازم دسر شکلاتی لیوانی:
بیسکویت شکلاتی: 12 عددپ
زرده تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 4 قاشق سوپخوری
شیر: 400 میلی لیتر
آرد: 3 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: 100 گرم
مواد لازم گاناش:
شکلات: 200 گرم
خامه: 300 میلی لیتر
طرز تهیه گاناش:
خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشد شکلات تلخ را با چاقو خرد کرده و به ظرف مناسبی انتقال دهید خامه گرم شده را روی شکلات بریزید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در مجاورت دما و محیط قرار دهید تا گاناش خنک شود.
مراحل تهیه دسر شکلاتی لیوانی:
ابتدا برای تهیه لایه خامه ای، زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا خامه شوند.
شیر و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند سپس از غلظت یافتن، ظرف را از روی حرارت بردارید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید . سپس پنیر خامه ای را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید بیسکویت ها را در غذا ساز پودر کنید و کف ظرف های سرو بریزید.
مخلوط خامه ای را به صورت یک لایه روی بیسکویت ها بریزید. گاناش را در قیف قنادی بریزید و روی لایه خامه ای پایپ کنید.
و به سلیقه خودتون میتونید اون رو تزیین کنید همانطور که خواندید مراحل تهیه آسان است و فقط دقت کنید میزان اندازه ها رو رعایت کنید . و به شکل لایه لایه سرو کنید و با تکه ها ی شکلات یا شکلات های طرح دار تزیین کنید .
عالی