طرز تهیه دست پیج کرمانشاهی غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه دست پیج کرمانشاهی که بسیار خوشمزه و لذیذ هست تا حدودی شبیه کوفته هست فقط در مواد اولیه اش تفاوت دارند و به نسبت کوفته کار کمتری میبره.

مواد لازم برای تهیه دست پیج کرمانشاهی چیست ؟

نخود پخته و له شده: یک و نیم لیوان

گوشت دو بار چرخ شده:۶۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

پیاز رنده شده:۲ عدد بزرگ (هم برای داخل دست پیچ و هم برای سس )

آرد نخودچی: ۲ ق غ

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن

آب لیمو: ۲ ق غ

رب گوجه: ۲ ق غ

روغن

مواد لازم برای داخل دست پیچ:

مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو: به میزان لازم

طرز تهیه دست پیج کرمانشاهی

مراحل پخت و طرز تهیه دست پیج کرمانشاهی :

ابتدا نخود رو چند ساعت خیس کنیبن. گاهی آبش رو خالی کنیبن و کاملا بپزین و له کنیبن.

حالا، گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، تخم مرغ، نخود پخته و له شده، آرد نخود چی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنین و خوب ورز بدین.

مایه گوشت را در دستتون‌ به صورت گرد یا لوله ایی یا شامی فرم بدین و مقداری از مواد داخل دست پیچ رو داخل اون‌ قرار بدین و جمعش کنیبن . به صورت گلولهای کوچک شبیه کوفته در بیارید.

دست پیچ های آماده شده را داخل یخچال نیم ساعت استراحت بدین.

سپس داخل ماهیتابه، پیاز رنده شده و رب رو تفت بدین ،نصف لیوان آب، آبلیمو و مقداری نمک و فلفل و آویشن اضافه کنین و روی حرارت قرار بدین و در تابه را ببندین تا اب جوش بیاد.

دست پیچ ها (کوفته ها ) رو یکی یکی داخل آب جوش بزارید. یک ساعت زمان بدین که دست پیچ ها پخته بشن و سس اون حسابی غلیظ بشه.

کمی نخود پخته داخل سس بریزین. الو و برگه هم داخل سس بریزید تا حسابی سس خوشمزه بشه

دست پیچ های پخته شده با نون تازه و سبزی خوردن و فلفل همدانی و ماست محلی بی نظیره .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *