طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه حلوا اوماج با شیر بسیار مقوی و خوشمزه مجلسی
- طرزتهیه گراتن پاستا با مرغ با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه ته چین سبزیجات | غذای ایرانی خوش عطر و طعم
- دستور پخت آش جو غذایی که روش پخت های متفاوتی داره
- طرز تهیه شامی رشتی دستور پخت مرحله به مرحله گیلانی ها
- طرز تهیه اشکنه خوشمزه البته این غذا دستورهای متفاوتی داره