طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- طرزتهیه گراتن پاستا با مرغ با دستور پخت مرحله به مرحله
- دستور شامی پوک رشتی شامی محلی خوشمزه و مجلسی
- دستور پخت سوپ زرشک بسیار مقوی و مفید برای سلامتی
- دستور ورقه بادمجان گیلانی ورقه غذای محلی و سنتی گیلان
- تهیه سوپ جو و مرغ آموزش سوپ لعابدار و غلیظ و خوشمزه
- دستور پخت سوپ گشنیز غذایی مفید و سبک برای کودکان و بزرگسالان
ارسال شده در تاریخ 29 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی