طرز تهیه خورشت چغرتمه یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت
طرز تهیه خورشت چغرتمه
یک غذای اصیل گیلانی که روش پخت های متفاوتی داره.مرحله به مرحله ی پخت ش رو به نام “چغرتمه”
.
این غذا یک ساعته حاضر میشه و مواد لازم ش رو اکثر اوقات تو خونه داریم?
.
مواد لازم چغرتمه برای ۴ نفر:
پیاز دو عدد متوسط ذ
مرغ ۴ تکه کوچک
تخم مرغ چهار عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سرپر‼
اب لیمو یا آب نارنج
روغن
نمک فلفل زردچوبه
.
۱.اول پیازها رو ریز خرد کردم و توی روغن داغ ریختم.نمک زدم و تفت دادم.طلایی که شد زردچوبه ریختم.عطرش که آزاد شد مرغ رو اضافه کردم.
???
۲.مرغ رو تفت دادم.یک قاشق رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم.دو لیوان آب داغ اضافهکردم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم مرغ بپزه.
???
۳.مرغ که پخت.نمک و فلفل اضافه کردم.اب نارنج اضافه کردم.من یک چهارم استکان ریختم.این مقدار بستگی به ذائقه شما داره.
???
۴.در انتها،تخم مرغ ها رو در کاسه ای شکستم و حسابی با چنگال هم زدم و داخل خورشت ریختم.در این مرحله خورشت رو هم نزدم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا زمانی که تخم مرغ ها بست.
به همین راحتی خورشت چغرتمه خوش مزه مون حاضره.
با یک کته ی نرم و خوش مزه،همراه سیرترشی یا سبزی خوردن عالیه?
.
نگید وای تخم مرغ توی خورشت؟بپزید و امتحان کنید.پشیمون نمیشید?
.
✔بعضی ها رب گوجه در این غذا استفاده نمیکنند.
✔بعضی مرغ رو ریش ریش میکنند و در غذا میریزند.
.
.
تکرار
1.اول پیازها رو ریز خرد کردم و توی روغن داغ ریختم.نمک زدم و تفت دادم.طلایی که شد زردچوبه ریختم.عطرش که آزاد شد مرغ رو اضافه کردم.
۲.مرغ رو تفت دادم.یک قاشق رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم.دو لیوان آب داغ اضافهکردم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم مرغ بپزه.
.مرغ که پخت.نمک و فلفل اضافه کردم.اب نارنج اضافه کردم.من یک چهارم استکان ریختم.این مقدار بستگی به ذائقه شما داره.
۴.در انتها،تخم مرغ ها رو در کاسه ای شکستم و حسابی با چنگال هم زدم و داخل خورشت ریختم.در این مرحله خورشت رو هم نزدم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا زمانی که تخم مرغ ها بست.