طرز تهیه خوراک دال عدس غذای سریع از خطه ی جنوب کشور
طرز تهیه خوراک دال عدس
فعلا بریم سراغ این غذای سه سوته و سریع از خطه ی جنوب کشور قشنگ مون?
.
.
مواد لازم خوراک دال عدس برای ۴ نفر
دال عدس یک و نیم لیوان
پیاز دو عدد متوسط
سیر چهار حبه
سیب زمینی دو عدد متوسط
نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه
پودر کاری،زنجبیل و تخم گشنیز
گوجه فرنگی دو عدد و یک قاشق رب گوجه
تمر هندی یا هرچاشنی ای مثل اب لیمو
.
۱.اول بهتره دال عدس رو از قبل خیس کنید و آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه.
???
۲.پیاز رو رنده کنید،داخل روغن داغ تفت بدید.سیر رنده شده اضافه کنید.نمک فلفل زردچوبه و بقیه ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید تا عطر ادویه ها آزاد بشه.
???
۳.در این مرحله رب و پوره ی گوجه رو اضافه کنید.(من فقط دو قاشق رب اضافه کردم البته) .آب گوجه که کشیده شد،دال عدس و دو لیوان اب داغ اضافه کنید.
???
۴.سیب زمینی ها رو با چاقو چهارتکه کنید.داخل خوراک بریزید.حدود نیم ساعت الی چهل دقیقه زمان میبره تا سیب زمینی بپزه.سیب زمینی ها رو خارج کنید و با گوشت کوب له کنید و به غذا اضافه کنید.تمرهندی رو که از قبل عصاره ش رو گرفتید یا اب لیمو یا نارنج اضافه کنید.خوراک دال عدس
ده دقیقه زمان بدید تا خوراک آبش کم بشه و لعاب بگیره.بچشید و ادویه هاشو میزون کنید .
???
.
نوش جونتون عزیزان دلم❤❤❤
.
✔این غذا آبش کمه و هم با برنج و هم با نون سرو میشه.
✔خوش مزگی این غذا به ادویه هاشه.ولی میتونید برای ماه رمضون کم ادویه تر بپزید.
.
.طرز تهیه خوراک دال عدس ,غذای سریع از خطه ی جنوب کشور ,تهیه خوراک دال عدس,مواد لازم خوراک دال عدس, خوراک دال عدس,غذای جنوبی ,آموزش غذاهای محلی سنتی