طرز تهیه خاگینه مغزدار شیرینی یا دسر راحت و مقوی
طرز تهیه خاگینه مغزدار
شیرینی یا دسر راحت شروع میکنیم
خاگینه مغزدار که برای صبحانه .عصرانه و افطار خیلی خیلی عالی و خوشمزه میشه
و برای ماه رمضان و سفره افطار یک گزینه خیلی خیلی عالی محسوب میشه
درست کردنش که خیلی خیلی راحت و تو کمتر از نیم ساعت درست میشه
بسیار بافت ترم و جالبی داره و خیلی خوش عطر و خوشمزه است
تمام مراحل کار رو از اول تا آخر براتون گذاشتم و کاملا مشخصه
خاگینه مغزدار
من تو تابه کوچک با قطر پانزده سانت درست کردم اگر تابه تون بزرگ مواد رو دو برابر کنید
مواد لازم..
تخم مرغ دو عدد
ماست دو ق غ سرپر
بکینگ پودر یک ق چ سرپر
آرد یک سوم لیوان (پنجاه گرم)
وانیل نوک ق چ
زعفران دم کرده یک ق غ
هل ساییده نصف ق چ
مواد میانی ..گردو خرد شده به میزان لازم(از هر نوع مغزی میشه استفاده کرد من از ترکیب گردو و کنجد و نارگیل استفاده کردم )
مواد لازم برای شربت..
نصف لیوان شکر
نصف لیوان آب
دو ق غ گلاب
یک ق غ زعفران دم کرده
یک ق چ آبلیمو ترش
ابتدا شیره رو درست میکنیم تمام مواد رو داخل قابلمه میرزیم روی حرارت ملایم میزلریم تا شکر آب بشه بعد می زاریم کنار سرد بشه
برای خاگینه ابتدا تخم مرغ رو با زعفران و هل و وانیل دو سه دقیقه با چنگال میزنیم تا بوی تخم مرغ گرفته بشه بعد ماست و بعد بکینگ پودر رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو اضافه و میزنیم تا یکدست بشه.
حالا کف تابه نچسب مقدار کم روغن میرزیم روی حرارت ملایم می زاریم تا خوب داغ بشه بعد نصف مواد خاگینه رو داخل تابه میرزیم و درش رو می زاریم حتما شعله ملایم باشه من روی شعله پخش کن گذاشتم و روی شعله ملایم تا خوب مغز پخت بشه
وقتی روی خاگینه حباب زد و روش کامل سفت شد از مواد میانی روش پخش میکنیم و باقی مواد خاگینه رو می ریزیم و دوباره درش رو میبندیم و می زاریم بپزه تا کامل ببنده و روی خاگینه سفت بشه وقتی سفت شد برمیگردونیم تا روی اون هم سرخ بشه..پنج شش دقیقه بمونه کافیه
بعد هم خاموش کنید و از شربت سرد شده روش بریزید
من نصف شربت رو روش ریختم جون کم شیرین دوست داریم
بزارید ده دقیقه بمونه بعد داخل ظرف سرو کنید