طرز تهیه جوجه چینی غذای فست فودی خوشمزه با روش آسان
طرز تهیه جوجه چینی
آموزش جوجه چینی رو داریم یه غذای خیلی خیلی خوشمزه و خوش طعم و خیلیم راحته پیشنهاد میدم حتما امتحان کنیداز غذاهای فست فودی نکه خیلی خوشتون میاد
کاملا مغز پخت میشه و یه گزینه ی خوب برای مهمانی هاتون هست چون حتی سردش هم خوشمزه است
برای جوجه چینی من مرغ هام رو با چاشنی های آلس پایس س مزه دار کردم خیلی عالی و خوش طعم هستند و نیاز به اضافه کردن ادویه ی دیگه ای نیست و کاملا طبیعی هست
جوجه_چینی
برای همین مقداری که توی عکس و البته کمی بیشتر رو میگم که شما میتونید یه همین روش کمتر یا بیشتر درست کنید
سینه ی مرغ رو از وسط برش زده و بعد نواری برش بزنید مطابق عکس که براتون گذاشتم به همین راحتی
حالا اون هارو مزه دار کنید من از چاشنی بلوچی و شاندیزی استفاده کردم با استفاده از این چاشنی ها دیگه نیاز به نمک و ادویه های دیگه نیست ( میتونید بزارید چند ساعتی بمونه ولی من زمان نداشتم همون زمان آماده کردم)
.
تو این فاصله
خمیر بنیه رو آماده کردم
دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی زده تا کف کنه
بعد بهش کمی زعفرون آب کرده + یک لیوان آب گازدار یا ماالشعیر بدون طعم + یک ق بکینگ پودر+ نمک و فلفل اضافه و هم بزنید تا خوب مخلوط بشه
در آخر بهش آرد بزنید اینجا پیمانه گفته نمیشه شما کم کم آرد و اضافه کنید تا غلظت مواد مثل ماست خامه ای بشه مثل عکس .
بعد تو ظرف مورد نظر روغن ریخته و بزارید داغ بشه بعد شعله رو متوسط کنید
سینه های مرغ مزهدار شده رو آغشته به خمیر بنیه کنید و دونه دونه بزارید توی روغن و اجازه بدید سرخ بشن ( نگران نباشید با شعله متوسط کاملا مغز پخت میشه)
با این خمیر هر چیزی رو میتونید سرم کنید من کمی پیاز حلقه ای رو باهاش سرخ کردم
نوش جان
.