طرز تهیه توپک پنیری برنج خونگی و سالم رو به راحتی بدون دردسر آماده کنید .من خیلی موقع ها بعد از مهمونی برنج هام که اضافه می مونه باهاش این غذا رو درست می کنم .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه توپک پنیری برنج چیست ؟
برنج پخته : ۴ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
جعفری یا ریحان خرد شده : ۳ الی ۴ ق غ خ
پنیر موتزارلا : ۱۵۰ گرم
کالباس : ۲۰۰ گرم
آرد سفید : ۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : ۱ ق مربا خوری
پودر سیر : یک ق چای خوری
پودر پیاز : یک ق چای خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
مواد سوخاری مورد نیاز برای توپک پنیری برنج
آرد : یک پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر سوخاری : یک پیمانه
پنیر موتزارلا یا چدار : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
مراحل پخت و طرز تهیه توپک پنیری برنج
۱. طرز تهیه در ابتدا برنج را پخته و در محیط قرار داده تا کاملا خنک شود.
۲.سپس ادویه ها شامل ( نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز ) ، تخم مرغ ، جعفری یا ریحان خردشده ، پنیر موتزارلا ، کالباس و آرد سفید ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کمی با دست مخلوط کنید.
۳. دست خود را کمی خیس یا روغنی کنید از مواد برداشته و کمی پنیر در آن قرار دهید و به صورت توپک شکل دهید.
۴. توپک ها را به مدت نیم ساعت الی یک ساعت در فریزر قرار دهید.
۵. سپس در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن کرم شده با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
۶.با سس دلخواهتان سرو کنید
نکته : می تونید به جای کالباس یا ژامبون از مرغ پخته و خرد شده هم استفاده کنید.
نکته : اگر سبزیجات بیشتر مورد علاقه شما هست برای داخل توپک ها از سبزیجات دلخواه هم می تونید اتفاده کنید البته سبزیجات معطر بهتر است باید بگم این هم ذائقهای و سلیقه ای است.
نوش جان