طرز تهیه ترشی کلم قرمز ترشی تزیینی عالی برای سفره شما
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه ترشی کلم قرمز با دستور آماده سازی خیلی سریع
طرز تهیه ترشی کلم قرمز از ترشی ها ی بی نظیر و خوشرنگی که خود به تنهایی تزیینی عالی برای سفره شماست کلم ها فواید بسیاری دارند کلم قرمز نیست از آن دسته است در ادامه مراحل تهیه ترشی کلم بنفش رو با جزییات و نکات داریم:
مواد لازم تهیه ترشی کلم بنفش
????کلم بنفش(کلم قرمز)
????سرکه
????نمک
????شکر
طرز تهیه ترشی کلم بنفش
ابتدا کلم رو خوب شسته و در آبکش قرار میدیم تا آب اضافه،حسابی خارج بشه و با پارچه تمیز،خشک میکنیم.
سپس به صورت خلالهای نسبتا باریک برش میزنیم(اگه دوست داشتین میتونین رنده کنین)
اگر کلم ها کمی رطوبت دارن میتونین روی پارچه تمیز بریزین تا رطوبتش از بین بره. کلم های خرد شده رو توی قابلمه بریزین و مقداری سرکه (من سرکه سفید استفاده کردم) و نمک و کمی شکر روی کلم ها،بریزین. سرکه در حدی باشه که کمی روی کلم ها رو بپوشونه. میتونین شکر رو حذف کنین اما کمی شکر،طعم بهتری بهش میده. (مثلا به ازای دو قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنین.)
قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و وقتی کلم و سرکه ,شروع به بالا اومدن و جوشیدن کردن،شعله رو خاموش کنین و اجازه بدین تا کاملا سرد بشه (میتونین بیشتر هم بپزید تا کاملا نرم بشه اما من تا جوش بیاد،شعله رو خاموش میکنم)
بعد از اینکه کاملا خنک شد،توی شیشه مناسب دردار ریخته( حتما سرکه به اندازه ای باشه که روی کلم ها رو بپوشونه) و در یخچال نگهداری میکنیم.
این ترشی خیلی سریع آماده میشه و بعد از سرد شدن قابل مصرف ، اما اگه بیشتر بمونه مسلما بیشتر جا میفته و طعم بهتری پیدا میکنه . چنان چه دوست داشتین از سیر و فلفل و سبزیجات معطر هم می تونین برای این ترشی استفاده کنین ولی من نمیزنم.
نکته قابل توجه
فقط حتما توی یخچال نگهداری کنین تا رنگ زیبای کلم،حفظ بشه اگه جای گرم باشه ،دیگه خوشرنگ باقی نمیمونه.????
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای با نکات و ترفندها
- طرز تهیه شور مخلوط نکات و ترفندهای عالی تهیه شور مخلوط
- طرز تهیه کمپوت انجیر به دو روش متفاوت و خوشمزه
- ترفند براق شدن ژله مجلسی طرز تهیه ژله مجلسی رنگارنگ و دو رنگ
- روش های خشک کردن انجیر به صورت کاملا طبیعی
- طرز تهیه سس خونگی پیتزا و ساندویج به روش ساده