طرز تهیه ترشی غوره و خواص آن با غوره چی درست کنیم
طرز تهیه ترشی غوره ,خواص ترشی غوره ,با غوره چی درست کنیم ,طرز تهیه ترشی غوره و خواص آن , غوره , غوره و آبغوره , ترشی غوره , تهیه ترشی غوره ,
۵لیوان آب رادرظرف ریخته+١لیوان سرکه سفید
برای هرلیوان اب١قاشق نمک هم بریز
روی شعله میزاریم تاجوش بیادبعدازچند جوش خاموش میکنیم
سردکه شد روی غورهابریز
دریخچال نگهداری شود
طرز تهیه ترشی غوره
مواد اولیه :
غوره ۵۰۰ گرم
سرکه ۵۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:ی
هوقت نگویید همه جور ترشی دیده بودیم به جز ترشی غوره.
این ترشی با بسیاری از خوراکها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد .
امتحان کردن آن که ضرری نداره!ابتدا دُم غوره را جدا کرده سپس خوب میشوییم. سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد میکنیم. ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشهای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد.
غورهها را داخل ظرف میریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را میبندیم، پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.
***************************************
غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. هم چنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است.
* غرغره کردن با آبغوره در درمان ورم مخاط دهان و حلق و نرمی لثه ها موثر است.
* آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است.
… * بیماری “اسکوربوت” که به علت کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید، با آب غوره درمان می شود.
* آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است.
* در دفع زردی موثر است. لذا باید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آبغوره را بعد از هر غذا میل نمایند.
* خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد.
* حرارت و صفرای بدن را دفع و روده ها را ضدعفونی می کند. به این منظور بهتر است روزانه یک قاشق مرباخوری، چند روز متوالی میل شود.
* آب غوره تقویت کننده کبد است.
* برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره را قرقره کنید.