طرز تهیه ترشی خیار به راحتی در منزل تهیه کنید اینوع ترش خیار معروف به سبک آمریکایی است و ترکیب خیار و پیاز و شوید هست.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه ترشی خیار چیست ؟
سرکه ی سفید: 3 پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
خیار متوسط: 8 عدد
پیاز متوسط: یک عدد
شوید تازه یا خشک شده: دو قاشق غذا خوری
نمک: سه قاشق غذا خوری
دانهی خردل: نصف قاشق چای خوری
زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری
آماده سازی و طرز تهیه ترشی خیار :
ابتدا خیارها را شسته و حلقه حلقه برش می زنیم. سپس آنها را داخل آبکش قرار داده و ظرفی را زیر آبکش قرار می دهیم.
نمک را روی خیارها پاشیده و همه ی خیارها را به نمک کاملا آغشته می کنیم. سپس آبکش را به همراه ظرف زیرین آن به مدت یک و نیم تا دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
پس از گذشت این زمان، روی خیار ها آب ریخته و کاملا آنها را می شوییم.
ظرف مناسبی را برای ترشی آماده کرده و شروع به آماده کردن ترشی می کنیم. یک سوم خیارها را داخل ظرف ریخته و یک سوم پیازی را که خلالی خرد کرده بودیم، به آن می افزاییم.
یک سوم شوید ها را نیز به مواد اضافه می کنیم. این کار را ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شوند.
در ظرفی جداگانه، سرکه ی سفید، شکر، دانه ی خردل و زردچوبه را ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر، کاملا ذوب شود. مواد را از روی حرارت بر میداریم و داخل ظرف ترشی و روی خیار و پیاز ها می ریزیم تا کاملا روی آنها را بپوشاند.
ظرف را کناری قرار می دهیم تا به دمای اتاق برسد سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت سه روز تا یک هفته داخل یخچال قرار میدهیم.
پس از گذشتن این زمان، ترشی خیار ما آماده است.
نوش جان