طرز تهیه بهاردونه و آماده سازی برنج مخصوص بهار دونه
طرز تهیه بهاردونه ,آماده سازی برنج مخصوص بهار دونه ,پخت و طرز تهیه بهاردونه, برنج مخصوص بهار دونه ,طرز پخت بهاردونه ,بهار دونه , شیرینی برنجی ,شیرینی بهار دونه
هر چهارتا پیمانه پر برنج (لیوان دسته دار)پفکی شده یه پیمانه سرخالی شکر .دو غ اب نارنج.نصف پیمانه اب.
اب و شکر و اب نارنجو بزارین تا قوام بیاد تو این فاصله برنجو سرخ کنید بریزین تو ظرفه بزرگتر بعد شهدو بریزید روش تند تند مخلوط کنید تا شهد به همه جا برسه باید کمی سرعت داشته باشید چون سفت میشه بعد بریزین تو سینی با پشت کفگیر صاف کنید باید خوب فشرده کنید در اخر با یه وردنه میتونین یکدست کنید کلا باید با فشار باشه تا بچسبن بعد که خنک شد برش بزنید.
پی نوشت :برایه اینکه متوجه بشید چطور شهدتون قوام اومده بعد ده دقیقه یکم از شهدو تو یه کاسه که آب سرد توش هست بریزید اگر یک جا جمع شد و تونستین با انگشت یک جا جمعش کنید یعنی قوام اومده در غیر اینصورت هنوز آماده نیست.
?توضیح اضافه شده درباره برنج:?طرز تهیه برج پفکی
برنجتون اگه برنج محلی باشه عالیه(طارم) درست کردنش هم مثل پلو پختنه برنجو خیس میدین و میپزید فقط به قول گفتنی خیلی دون یا کال نگیرید نرمتر بگیرید آبکش میکنید و وقتی آبش رفت پهن میکنید تو افتاب تا خشک بشه معمولا تو تابستون اینکار انجام میشه ولی میتونید بریزید تو سینی پهن کنید رویه بخاری هم خشک کنید موقع استفاده هم روغن و خوب داغ میکنید و با یه توری فلزی یا همین الک فلزیا میزارید تو روغن اول یه دونه برنج میندازید درجا پف کرد یعنی روغن خوب داغ شده بعد کم کم روغن و تو توری میریزید و تو روغن سرخ میکنید و خالی میکنید حدود پنج ثانیه شاید طول بکشه سریع پف میکنه