طرز تهیه باقلوا رولی تابه ای دستوری بدون نیاز به فر

طرز تهیه باقلوا رولی تابه ای  یه باقلوا خوشگل شیک و راحت و جذاب که روی اجاق به راحتی می تونید درست کنید و به فر یا وسیله هایی از این قبیل نیاز ندارید.
خیلی راحت و ساده درست میشه خمیر هم عالی و راحت.

طرز تهیه باقلوا رولی تابه ای
مواد لازم برای خمیر باقلوا چیست ؟

تخم مرغ یک عدد + یک سفیده تخم مرغ

آرد دو لیوان + یک‌ سوم لیوان

ماست دو ق غ

سرکه یک ق م

بکینگ پودر یک ق چ

روغن مایع یک سوم لیوان

کره ۱۲۵ گرم

پودر قند دو ق غ

وانیل نوک ق چ

نشاسته ذرت دو ق غ

مواد میانی  : گردو خرد شده از هر مغز دیگه ای میشه استفاده کرد

مواد رومال : زرده تخم مرغ یک عدد ‌.زعفران دمکرده یک ق م

مواد لازم برای شربت چیست ؟

آب یک لیوان

شکر یک لیوان

گلاب دو ق غ

زعفران دمکرده یک ق م

مراحل پخت و طرز تهیه باقلوا رولی تابه ای :

ابتدا برای شربت تمام مواد رو ترکیب می بریم روی حرارت شکر حل بشه خاموش میکنیم میزاریم سرد بشه

برای تهیه خمیر تمام مواد جز آرد رو ترکیب می کنیم بعد آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه و خمیر خیلی لطیف باشه

طرز تهیه باقلوا رولی تابه ای
حالا خمیر رو دو قسمت می کنیم هر قسمت رو روی سطح کار با وردنه خوب باز کنید به ضخامت سه میلی متر بعد کناره ها رو برش بدین شکل مستطیل بشه و مثل عکس برش بدین شش قسمت از مغز روش بریزید طبق عکس و رول کنید هر رول رو هم دو قسمت کنید .

از مواد رومال می زنیم روش تابه رو چرب می کنیم و باقلواها رو داخلش میزاریم

روش پخت روی گاز : شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه

روش پخت داخل فر : فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزاریم و مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه
بعد پخت تا داغ هست  از شربت سرد روش بریزید و دو طرف باقلوا رو داخل پودر پسته می زنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *