طرز تهیه باقلاقاتق غذای ساده ,خوشمزه و پرطرفدار گیلانی
طرز تهیه باقلاقاتق
مواد لازم باقلاقاتق
پاچ باقلا یا باقلا مخصوص :یک پیمانه
سیر چهار حبه
تخم مرغ دو عدد
شوید خشک دو قاشق غذاخوری
نمک فلفل زردچوبه
روغن یا کره حیوانی یا روغن حیوانی .
اول داخل قابلمه سفالی (گمج)روغن ریختم.سیر رو رنده کردم.زردچوبه زدم و تفت دادم.بعد به ترتیب شوید و باقالی ریختم و تفت دادم.دولیوان اب داغ ریختم.نیم ساعت با درب بسته گذاشتم بپزه.
در انتهای پخت دوتا تخم مرغ توی قابلمه شکوندم.و نمک فلفل اضافه کردم.ده دقیقه موند تا تخم مرغ ها پختن و تمام.نوش جون.
✔میتونید از اول به جای روغن ،کره بریزید یا در انتها کمی کره یا روغن حیوانی اضافه کنید.
✔میتونید تخم مرغ رو جداگونه نیمرو کنید و سرو کنید.
.✔باقالی این غذا رو اگر تهران هستید از تجریش میتونید تهیه کنید.
تکرار: طرز تهیه باقلاقاتق
*** اقلاقاتق غذای گیلانی,غدای خوشمزه گیلانی,آموزش تهیه باقلاقاتق ,مواد لازم باقلاقاتق ,غذای سنتی گیلانی ,روش پخت باقلاقاتق گیلانی, ***
اول داخل قابلمه سفالی (گمج)روغن ریختم.سیر رو رنده کردم.زردچوبه زدم و تفت دادم.بعد به ترتیب شوید و باقالی ریختم و تفت دادم.دولیوان اب داغ ریختم.نیم ساعت با درب بسته گذاشتم بپزه.
در انتهای پخت دوتا تخم مرغ توی قابلمه شکوندم.و نمک فلفل اضافه کردم.ده دقیقه موند تا تخم مرغ ها پختن و تمام.نوش جون.
✔میتونید از اول به جای روغن ،کره بریزید یا در انتها کمی کره یا روغن حیوانی اضافه کنید.
✔میتونید تخم مرغ رو جداگونه نیمرو کنید و سرو کنید.
.✔باقالی این غذا رو اگر تهران هستید از تجریش میتونید تهیه کنید.