طرز تهیه باسترما پلو از غذاهای ترکی و محلی آستارا اردبیل
طرز تهیه باسترما پلو از غذاهای ترکی و محلی آستارا اردبیل
طرز تهیه باسترما پلو
باستیرما پلو یا ته چین
یه نوع ته چین هست که مرغ رو درسته زیر پلو قرار میدیم.
تا همراه با دم کشیدن برنج مرغمون هم پخته میشه..
باسترما به معنی دفن شده است.
غذای آستارا واردبیل هستش.
زعفرون دم کرده یا خشک فرقی نمیکنه مهم اینه که دستت نلرزه تا میتونی بریز… ? ?
مواد لازم در طرز تهیه باسترما پلو
مرغ سینه و ران به تعداد نفرات
نمک
برنج چلو کش شده
سیب زمینی
خوب ترجیحاً مرغ تازه باشه بهتره. ولی فریزری هم میشه که یخش آب شده باشه ومرغتون کاملا تمیز شسته بشه والبته آبش کاملاً خشک شده باشه، برنج مون رو که آبکش کردیم کنار میذاریم، کف قابلمه روغن میریزیم، نمک میپاشیم وزعفران میریزیم، شعله مون هم روشنه…
مرغ ها رو میچینیم وتمام جاهای خالی رو سیب زمینی میچینیم…
روی مرغ ها کمی نمک وبرنج چلو کش شده رو میریزیم وکمی فشردش میکنیم (نکته مهم اینه که هیچ آبی برای دم کشیدن برنج نمیریزید اصلاً) ?
حرارتمون رو روی خیلی کم تنظیم میکنیم ویک ساعت و نیم زمان میدیم تا اینکه مرغها ته ظرف کاملا پخته بشه وبرشته بشه. فقط زمانی که دم داد وبخار بلند شد کمی زعفران با روغن یا کره میریزیم روی پلو.
این غذا خیلی لذیذه، درست کنید و لذت ببرید.
تکرار: باسترما پلو
روی مرغ ها کمی نمک وبرنج چلو کش شده رو میریزیم وکمی فشردش میکنیم (نکته مهم اینه که هیچ آبی برای دم کشیدن برنج نمیریزید اصلاً) ?
حرارتمون رو روی خیلی کم تنظیم میکنیم ویک ساعت و نیم زمان میدیم تا اینکه مرغها ته ظرف کاملا پخته بشه وبرشته بشه. فقط زمانی که دم داد وبخار بلند شد کمی زعفران با روغن یا کره میریزیم روی پلو. غذای خوشمزه و لذیذ ترکی نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کتلت مرغ آموزش انواع کوکو و کتلت ها به روش جدید
- کوفته لوبیا سبز دستور پخت کوفته لوبیا سبز یک غذای کاملا سنتی
- طرز تهیه چکدرمه با گوشت غذای سنتی ترکمن ها غذای ایرانی
- برنج قدکشیده و درشت مثل رستورانها بپزیم همه ترفندهای پخت پلو
- طرز تهیه سوپ جو هفت رنگ بسیار لذیذ خوشمزه و خوش رنگ
- خورش ترش واش گیلان طرز تهیه غذای محلی شمالی خوشمزه
باستیرما غذای آستاراست غذای اردبیل نیست در ضمن شاید نزدیکی و عبور از آستارا به اردبیل باعث شده چنین تصوری پیش بیاد باید عرض کنم آستارا مال استان گیلان است و تنوع غذایی در گیلان موج می زند غذای اردبیل پیچاق قیمه هستش