طرز تهیه انار بیج بسیار خوشمزه برای طرفدارای شمال و غذاهاش

طرز تهیه انار بیج بسیار خوشمزه برای طرفدارای شمال و غذاهاش

طرز تهیه انار بیج

طرفدارای شمال و غذاهاش بیاین ببینیم چی آوردم براتون?.
اگر تا حالا اناربیج خوردین که پس هیچی!عاشقش شدین!اگه نخوردین حتما عاشقش میشین??.

طرز تهیه انار بیج,طرز تهیه خورشت انار بیج,آموزش انار بیج غذای شمالی, طرفدارای شمال و غذاهاش,مواد لازم انار بیج,پخت خورشت انار بیج,آموزش خورش انار بیج
.
بریم سراغ مواد لازم اناربیج برای ۴ نفر:
مغزگردو:۱۵۰گرم
گوشت چرخ کرده:۲۰۰گرم
رب انار ترش یا ملس:سه قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
سبزیجات معطر شامل جعفری گشنیز تره نعناع چوچاق خالواش بینه(سه مورد اخر مخصوص شماله) ۲۰۰گرم
نمک فلفل زردچوبه دارچین گلپر
کمی ارد نخودچی
.
۱.اول گردوتون رو اسیاب کنید و تفت بدید.رب انار رو با دو لیوان اب حل کنید و روی حرارت بزارید.وقتی جوشید،گردو و نمک رو اضافه کنید.درب قابلمه تون رو نزارید چون گردو سر میره.گردو که خوب حل شد،درب رو نیمه باز بزارید و بعد از نیم ساعت میتونید درب رو بزارید.میتونید هر از گاهی چندقالب یخ یا اب سرد اضافه کنید که گردو به روغن بیفته.
۲.سبزیجات رو بشورید و خیلی ریز خورد کنید.نصف سبزی رو سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید.با بقیه سبزی و گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک فلفل زردچوبه دارچین و کمی ارد قلقلی درست کنید و در یخچال بزارید.(آب پیاز رو بگیرید).من قلقلی هام رو حدود ۵۰ گرمی گرفتم.قلقلی ها رو در روغن سرخ کردم و به خورشت اضافه کردم.در انتهای پخت گلپر اضافه کردم و شعله رو خاموش کردم.حدود ۴ ساعت زمان لازمه تا با شعله کم حاضر بشه.
رابطه تون با فسنجون چطوره؟?میخوام پیش بینی کنم چقده عاشق اناربیج میشید.

 

تکرار: .طرز تهیه خورشت انار بیج شمالی
۱.اول گردوتون رو اسیاب کنید و تفت بدید.رب انار رو با دو لیوان اب حل کنید و روی حرارت بزارید.وقتی جوشید،گردو و نمک رو اضافه کنید.درب قابلمه تون رو نزارید چون گردو سر میره.گردو که خوب حل شد،درب رو نیمه باز بزارید و بعد از نیم ساعت میتونید درب رو بزارید.میتونید هر از گاهی چندقالب یخ یا اب سرد اضافه کنید که گردو به روغن بیفته.
۲.سبزیجات رو بشورید و خیلی ریز خورد کنید.نصف سبزی رو سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید.با بقیه سبزی و گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک فلفل زردچوبه دارچین و کمی ارد قلقلی درست کنید و در یخچال بزارید.(آب پیاز رو بگیرید).من قلقلی هام رو حدود ۵۰ گرمی گرفتم.قلقلی ها رو در روغن سرخ کردم و به خورشت اضافه کردم.در انتهای پخت گلپر اضافه کردم و شعله رو خاموش کردم.حدود ۴ ساعت زمان لازمه تا با شعله کم حاضر بشه.
رابطه تون با فسنجون چطوره؟?میخوام پیش بینی کنم چقده عاشق اناربیج میشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *