طرز تهیه املت راتاتویی با انواع سبزیجات مفید

طرز تهیه املت راتاتویی غذای ساده مناسب برای وعده سبک و مقوی مثل شام و میان وعده و صبحانه است.

املت راتاتویی یک املت سنتی فرانسوی بسیار مشهور و محبوب است که ریشه ی آن به شهر نیس برمیگردد .این غذا مناسب برای وعده ی صبحانه می باشد.

مواد لازم برای تهیه املت راتاتویی چیست ؟

روغن زیتون : ۴ قاشق غذا خوری

کدو سبز نگینی خرد شده : ۱ عدد متوسط

بادمجون نگینی خرد شده : ۱ عدد(به اندازه قطعات کدو سبز)

فلفل دلمه‌ای : یک عدد خرد شده به اندازه بادمجان و کدو

گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم

سس گوجه : ۲۰۰ گرم

آب مرغ : ۱/۲ پیمانه

سیر بزرگ له شده : ۲ حبه

سس تند : ۲ قاشق غذا خوری

نمک دریا : ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چای خوری

تخم مرغ بزرگ : ۵ تا ۸ عدد

ریحان : ۱ پیمونه تازه

طرز تهیه املت راتاتویی

مراحل پخت و طرز تهیه املت راتاتویی :

۱. در یک تابه ی بزرگ و گود، ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزین و رو حرارت متوسط رو به بالا روی گاز بذارید.

۲.وقتی روغن داغ شد، کدو، بادمجون، پیاز و فلفل دلمه‌ای بهش اضاف کنید.

۳.یه قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه توش بیریزین و حدود ۱۰ دقیقه بهم بزنین.

۴.گوجه خرد شده، سس گوجه و ۱/۲ پیمونه آب مرغ تو ماهیتابه بریزین.

۵.خوب بهم بزنین تا مخلوط شه و به نقطه جوش برسه.

۶.سپس ۲ حبه سیر له شده و ۲ قاشق چایخوری سس تندم بهش اضاف کنید.

۷.تخم مرغ ها رو به آرومی تو تابه بیریزین روشونم یکمی نمک و فلفل بیریزین.ریحونم چند تا برگ بیریزین روش.

۸. بعدش در توه رو ببندین و رو حرارت کم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه قرار بیدین تا سفیده تخم مرغها سفت شده و زرده‌ها به اندازه دلخواه شما بپزن.

نکته : اول سس رو مزه کنین اگه دوس میدارین که املت راتاتویی شما تندتر باشه،یکمی بیشتر از سس تند اضافش کنین

نکته :حالا با نون تازه سرو کنین. شما کلا برای انتخاب نون آزادین اما از اونجایی که املتمون یه غذای بدون گلوتنه ، پیشنهاد می‌کنم اگه دچار بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن هستین از نان بدون گلوتن استفاده کنین.
‌‌‌
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *