طرز تهیه اشترودل با خمیر جادویی مخصوص این خوراک که مواد میانی اون هم سلیقه ای است البته من در اینجا اشترودل گوشت و قارج رو آموزش دادم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه اشترودل چیست ؟
آرد….. 500 گرم
آب ولرم ….. یک چهارم پیمانه
شیر ولرم ….. سه چهارم پیمانه
شکر ….. یک ق غ
روغن … ..6 ق غ
تخم مرغ یک عدد سفیده برای داخل خمیر و زرده رو برای رومال گذاشتم
مایع خمیر یک ق غ
نمک یک ق م
مراحل پخت و طرز تهیه اشترودل :
شکر، مایع خمیر و آب ولرم را مخلوط کرده و با درب بسته کنار میگذاریم تا عمل بیاد(10 دقیقه)
بقیه مواد بجز آرد را با هم ترکیب می کنیم، خمیر مایع عمل اومده رو به اون اضافه کرده و در این مرحله آرد رو کم کم میریزیم (ممکنه آرد کمتر یا بیشتری نیاز بشه) تا زمانی که به دست نچسبه.
ظرفی راچرب کرده خمیر را در آن قرار میدیم و روی آن را می پوشانیم مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم استراحت میدیم. بعد از این زمان کمی خمیر را ورز میدیم تا هوای اون گرفته بشه.
به شکل دلخواهتون به خمیر فرم بدید و موادتون رو داخلش بریزید و بزارید توی سینی فر چرب شده. 15 دقیقه دیگه بهش استراحت بدید برای رومال از زرده تخم مرغ استفاده کنید.
یه ظرف آب توی فر بزارید که اشترودل هاتون خشک نشه.
مواد میانی لازم و طرز تهیه :
هر چیزی میتونه باشه گوشت چرخ شده رو با پیاز سرخ کردم بهش جعفری خرد شده و نمک وزردچوبه وفلفل اضافه کردم . قارچ،فلفل دلمه ای و سیب زمینی خرد شده رو تفت بدید و به گوشت اضافه کنید کمی که خنک شد پنیر پیتزا هم توش بریزید و داخل خمیر بزارید.
مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه برای برشته شدن روش چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنید.
** می تونید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ پخته ریش ریش شده استفاده کنید.
** من دو تا هات داگ گذاشتم. روشو پیاز حلقه شده گذاشتم و پنیر .