طرز تهیه اسلایس یخچالی این کیک یخچالی کرمش ساده ترین وکم مواد ترین نوع کرم هست تقریبا مشابه پان اسپانیا هست البته کرم پان کمی متفاوت تره.
خلاصه هر نوع کرم یا پودینگ خوشمزه،کاسترد..هم می تونید به دلخواه جایگزین این کرم کنید فقط کرم باید غلیظ بشه عین فرنی طوری که رد قاشق روی اون بمونه
اگر کرم شل باشه بیسکوییت ها خمیری میشن برعکسش هم بیسکوییت ها خشک میمونه موقع ریختن روی بیسکوییت ها هم کرم باید گرم باشه سرد نشده باشه .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه اسلایس یخچالی چیست ؟
شیر سرد 2 لیوان
شکر نصف لیوان
آرد سفید 4 قاشق غداخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
کره 15 گرم
مراحل پخت و طرز تهیه اسلایس یخچالی :
ابتدا همه مواد را باهم باهم مخلوط کنید، هم بزنید تا گلوله های ارد باز بشه. می تونید ارد و شکر را با هم مخلوط و به شیر اضافه کنید به این روش گلوله نمیشه واینکه به جای آرد می تونید نشاسته بزنید یا یکی دو قاشق از ارد را با نشاسته جایگزین کنید.
مواد رو روی حرارت کم مدام هم بزنید (حرارت کم باشه و زمان بدید تا کرم غلیظ بشه و بوی خامی ارد گرفته بشه) تا جایی که به قل قل بیفته و قشنگ غلیظ بشه.
بعد از روی حرارت برداشته به دلخواه میتونید وانیل یا زعفران یا کاکائو و اضافه کنید دراین مرحله میتونید یکی دو قاشق خامه هم به دلخواه اضافه کنید.
حالا یک ردیف بیسکوییت کف ظرفی که نایلون کشیده شده بچینید یک لایه کرم گرم به همین ترتیب ادامه بدین تا مواد تموم بشه.
من 5 ردیف بیسکوییت چیدم ( 2بسته ونیم بیسکوییت پتی بور برای قالب مربع سایز 18 واین میزان ازکرم استفاده کردم)
روی آخرین لایه کرم یک ردیف میوه دلخواه مثل موز بچینید
اضافه های نایلون را روی موزها بکشید که سیاه نشن بزارید یخچال. ژله دلخواه را با یک ونیم لیوان اب جوش بنماری کنید
اجازه بدین ژله کاملا سرد و کمی نیم بند بشه بعد با قاشق بریزید روی موزها و یکدست کنید.
درنهایت قالب را حداقل 5_6 ساعت داخل یخچال بگذارید بیشتر بمونه بهتره و سپس خارج کنید دورتا دور کیک را باچاقو آزاد کنید از قالب جدا کنید وبه سایز دلخواه برش بزنید.
چه اسون و عالی