طرز تهیه اسلایس خامه ای یک کیک شکلاتی متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه اسلایس خامه ای
مواد لازم تهیه اسلایس خامه ای:
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف پیمانه
ارد یک و نیم پیمانه
روغن یک سوم پیمانه
اب یا شیر نصف پیمانه
پودر کاکائو سه ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق م
تخم مرغ +شکر+وانیل و با همزن بزنید تا کرمی رنگ بشه
بعد روغن و اب رو بریزید در حد مخلوط شدن بزنید در آخر ارد وپودر کاکائو ک بکینگ پودر رو که سه بار الک کردید اضافه کنید و مخلوط که شد در فر ۱۸۰ درجه حدود نیمساعت بپزید .
برای روش بعد اینکه کیک پخت
من نیم کیلو خامه در کل استفاده کردم نصفش یعنی دویست و پنجاه گرم رو جدا فرم دادم (سفید)ریختم توی قیف ونوکش قیچی کردم ردیفی روش زدم و با پالت صاف کردم مابقی خامه رو با کمی پودر کاکائو فرم دادم که شکلاتی بشه دوباره مثل سفید روش قیف زدم و صاف کردم در آخر کمی شکلات رو روی بخار آب بن ماری کردم ک یه کوچولو روغن مایع ریختم رقیق تر بشه بعد ریختم روش که شد لایه ی آخر و وقتی بیا برش زدم
به همین سادگی ?
پیشنهاد من بجای لایه ی آخر شکلات خالی بهتر گاناش درست کنید
ادامه تهیه کیک شکلاتی یا اسلایس خامه ای
که روش حالت شکننده نباشه و برش خوب بخوره یه تناسب مساوی شکلات و خامه بزنید
خامه رو روی حرارت گرم کنید وقتی از کناره شروع به جوش خوردن کرد خاموش کنید و شکلات رو بهش اضافه کنید یکست که شد بریزید روش
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید