طرز تهیه استیک شاتوبریان بسیار خوشمزه و پرطرفدار طعمش بسیار به بیف استراگانف نردیک است. من که هر موقع مهمون داشته باشیم یکی از غذاهای روی میزم است که همیشه هم کامل خورده میشه حتما تو خونه بپزید و نوش جان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای 6 نفر در تهیه استیک شاتوبریان چیست ؟
گوشت فیله گوساله تمیز شده 1 کیلو
سس سفید 2 پیمانه
پیاز خام متوسط 1 عدد
قارچ اسلایس 250 گرم
روغن زیتون 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم.
مراحل پخت و طرز تهیه استیک شاتوبریان :
ابتدا گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتی متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید که بافت گوشت از هم باز نشود .
پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم ، تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم . و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود .
سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنیم ، اگر احساس کردید ، مغز گوشت خام است ، میتوانید درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بیندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود .
قارچ را اسلایس میکنیم و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم .
قارچها را روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچها میریزیم و به مدت 10 دقیقه با حرارت بسیار ملایم زمان میدهیم تا مزه سس به خورد استیک برود ؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چیپس خلال تزئین میکنیم . .
مواد لازم برای سس سفید:
کره 20 گرم
شیر سرد 1 پیمانه
آردسفید 1 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گالینابلانکا 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
خامه صبحانه 2 تا 3 قاشق غذا خوری
آرد را با کره تفت میدهیم ، عصاره گوشت را در شیر حل کرده و به سس اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسد و سپس خامه را به همراه نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم
نکته …. به دلیل استفاده از عصاره گوشت که شور میباشد ، در مصرف نمک ، دقت بیشتری کنید.
نکته ….. میتوانید گوشت گوسفند را جایگزین فیله گوساله کنید .
نکته …. میتوانید به جای عصاره گوشت 1 لیوان آب گوشت اضافه کنید.