طرز تهیه آش میوه یکی از انواع آش های محلی با طعم مطبوع و دلپذیری
طرز تهیه آش میوه , آش های محلی میوه ,روش تهیه آش میوه , آش میوه با طعم مطبوع ,طرز تهیه آش میوه خوشمزه ,یکی از انواع آش های محلی با طعم مطبوع و دلپذیری ,آش میوه
#آش_میوه یکی از انواع آش های محلی است که طعم مطبوع و دلپذیری دارد. این آش با میوه تهیه می شود و سرشار از انواع ویتامین هاست.
آش میوه زود هضم، ضد صفرا و پاک کننده دستگاه گوارش است.
آش میوه یکی از انواع آش های محلی است که طعم مطبوع و دلپذیری دارد. این آش با میوه تهیه می شود و سرشار از انواع ویتامین هاست.
آش میوه زود هضم، ضد صفرا و پاک کننده دستگاه گوارش است.
مواد لازم:
لوبیا قرمز ? یک چهارم پیمانه
نخود ? یک چهارم پیمانه
عدس? یک چهارم پیمانه
لپه ? یک چهارم پیمانه
برنج ? یک سوم پیمانه
بلغور ? نصف پیمانه
جو ? نصف پیمانه
آلبالو ? نصف پیمانه
آلو ? نصف پیمانه
هلو ? سه عدد متوسط
گوجه سبز ? نصف پیمانه
برگه زردآلو ? نصف پیمانه
فلفل سبز ? دو عدد
سبزی آش ? دو پیمانه
نمک ? به میزان لازم
طرز تهیه:
حبوبات را به مدت چند ساعت خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود.
لوبیا و نخود را درون قابلمه ریخته و می گذاریم نیم پز شود سپس عدس و لپه را اضافه می کنیم. وقتی عدس و لپه نیم پز شد برنج، جو و بلغور را اضافه می کنیم تا خوب بپزند، سپس میوه ها و سبزی آش را اضافه می کنیم. در آخر نمک و فلفل را اضافه کرده و می گذاریم آش خوب بپزد تا جا بیفتد.
اگر از میوه های خشک برای تهیه این آش استفاده می کنید نیم ساعت قبل از افزودن میوههای خشک به آش، آنها را در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد.
پس از آماده شدن آش میوه برای تزئین آن از نعنا داغ، پیاز داغ و آلبالو استفاده می کنیم.