طرز تهیه آش رشته بسیار مقوی و مهمان سفره های افطار

طرز تهیه آش رشته بسیار مقوی و مهمان سفره های افطار

طرز تهیه آش رشته

اگر سلامتی جسم و روح تان برایتان بسیار اهمیت دارد حداقل ماهی یکبار این آش را تهیه و میل کنید

مواد لازم آش رشته :

سبزی مخصوص آش ( تره – جعفری – اسفناج – گشنیز ) : ۱ کیلو (خرد شده)
رشته آش : نصف بسته
حبوبات ( نخود – لوبیا – عدس ) : از هر کدام نصف لیوان
نعناع خشک : ۲ قاشق غذاخوری
کشک
پیاز
سیر
روغن
زرد چوبه، نمک و فلفل

طرز تهیه آش رشته , مواد لازم تهیه آش رشته ,آش رشته با تزیین کشک , دستور تهیه آش رشته , حبوبات مورد نیاز آش رشته , سبزی های استفاده شده در آش رشته

طرز تهیه :

حبوبات را از شب قبل در آب خیس کرده و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. (این کار برای از بین بردن نفخ حبوبات لازم است.)درون قابلمه ای بزرگ آب بریزید و صبر کنید تا بجوش آید سپس نخود و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده بودید را در آن ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم نیم پز شود (کمی نرم شود) سپس عدس را اضافه کنید. (چون زمان پخت عدس کوتاه تر است، آن را دیرتر اضافه می کنیم.)پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه زردچوبه داخل روغن داغ سرخ نمایید تا طلایی شوند. وقتی عدس هم پخته شد، سبزی را به همراه نصف سیر داغ و پیاز داغ به حبوبات اضافه کرده و اجازه دهید که مواد بپزند. (در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند.) وقتی آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید .(حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برای پختن رشته کافی است.) ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن آش می توانید نمک و فلفل آن را اندازه کنید. (توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند پس به هنگام افزودن نمک مراقب باشید که آش شور نشود.) بعد از آنکه آش رشته کاملا پخت و جا افتاد اجازه دهید کمی از دما بیافتد سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعناع داغ ، نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *