طرز تهیه آش ترش مازندرانی آش سنتی و محلی شمالی
طرز تهیه آش ترش مازندرانی آش سنتی و محلی شمالی
طرز تهیه آش ترش مازندرانی
?مواد لازم
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
عدس ۱/۲ پیمانه
سبزی (شامل چوچاق،اسفناج،گزنه و چغندر) 1.5 کیلو گرم
سیب زمینی ۲ عدد
سیر ۳ بوته
لبو (کوچک) ۳ عدد
رشته (آشی) ۷۵۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱/۳ پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه آش ترش
۱- ابتدا چوچاق و سیر را ساطوری کرده و با روغن تفت دهید، عدس و لوبیا را با مقداری آب نیمپز کنید.بعد از آن بقیه سبزیها را خرد و به آن اضافه کنید.
۲- آرد را با مقداری آب حل کرده و به بقیه مواد بیفزایید سیبزمینی و لبوها را خرد کرده و به مواد اضافه نمایید.
۳- بعد از آن رشته را اضافه کنید کمی که رشته باز شد میتوانید رب انار و رب آلوچه را بریزید بعد سیر و چوچاق خردشده را ریخته و اجازه دهید آش جا بیفتد.
⭕️سایر نکات
1)این آش غذای سنتی استان مازندران است.
2)حتما حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 2بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
3)اگر به هریک از سبزیها دسترسی نداشتید آن را حذف کرده و به بقیه سبزیها اضافه کنید.
هر منطقه و محله ای غذاها و آش های مخصوص خود را دارد که با توجه به آب و هوا و ذائقه های اون منطقه است .البته که شهر به شهر و استان به استان در مدل طبخ غذا ها تفاوت وجود دارد. اما در خوش طعم بودن هیچ یک از آنها شکی نیست توصیه می کنم اگر به آشپزی علاقه دارید این آش رو هم امتحان کنید. در منزل به راحتی بپزید و غذاهای محلی کشورمون رو بچشید.
پیشنهاد سردبیر
- خانم ها باید تخم مرغ بیشتری مصرف کنند نتایج شگفت انگیز مصرف تخم مرغ
- مانتو تابستانه سال ۹۵ مدل مانتو اسپرت و تابستانه سال ۲۰۱۶
- رفتار دیگران با ما و تدابیر لازم برای اینکه به آنان بیاموزیم چگونه با ما رفتار کنند
- توصیه استفاده دوباره لباسها نکات استفادهی مجدد از لباسهای زمستانی
- باسلوق آجیلی طرز تهیه باسلوق آجیلی با پودر نارگیل و چهار مغز
- خواص عسل و کبد سالم چگونگی مصرف درست عسل برای رفع کبد چرب






