طرز تهیه آبگوشت سنتی و محلی همراه با دستور پخت عالی

طرز تهیه آبگوشت سنتی آموزش انواع غذاهای محلی

طرز تهیه آبگوشت سنتی از غذاهای محبوب میان افراد است که در زیر مراحل پخت و نکات عالی آبگوشت و دیزی محلی را داریم.حبوبات و گوشت از مهترین مواد مورد نیاز اون نشان از غذای کامل و پر پروتئین آن است.

مواد لازم تهیه آبگوشت

????گوشت آبگوشتی….. ۵۰۰ گرم
???? نخود….. نصف لیوان
???? سیر ….۲ حبه
???? پیاز متوسط….. ۲ عدد
???? لوبیا سفید …..نصف لیوان
???? گوجه فرنگی …..۲ عدد
????لیمو عمانی…..به مقدار لازم
???? سیب زمینی متوسط….. ۲ عدد
???? رب گوجه فرنگی….. ۲ قاشق غذاخوری
???? نمک و فلفل سیاه و دارچین و ????زردچوبه….. به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه وپخت آبگوشت

ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب بخیسانید . آبش را چند مرحله عوض کنید.
گوشت آبگوشتی را به همراه نخود و لوبیا و یک عدد پیاز، به همراه سیر و گوجه در یک قابلمه قرار دهید و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد گفته شده بریزید.زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید آبگوشت شما با حرارت کم پخته شود. تا آبگوشت به خوبی جا بیفتد. بعد از سه ساعت،سیب زمینی ها را به داخل قابلمه می اندازید. بعد چربی موجود در قابلمه را خارج ساخته و به همراه پیاز باقی مانده به خوبی می کوبید و سپس مواد آماده شده را داخل قابلمه قرار می دهید.
زمانی که حبوبات نرم شدند نمک و فلفل سیاه و دارچین و گرد لیمو را به آبگوشت اضافه می کنید.می توانید برای خوشرنگ شدن آبگوشت ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هر چه زمان بیشتری برای پخت آبگوشت صرف کنید آبگوشت شما جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود.
برای خوردن گوشت و حبوبات آبگوشت می توانید به دو روش عمل کنید. در روش اول می توانید مقداری گوشت و حبوبات را داخل کاسه ریخته به همان صورت سرو کنید و روش دوم این است که گوشت و مواد دیگر را بکوبید و به عنوان گوشت کوبیده سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *