طرزتهیه کشک بادمجان باتزیین زیبا مناسب برای دسر و شام مهمونی
طرزتهیه کشک بادمجان, تزیین زیبا کشک بادمجان , کشک بادمجان مناسب برای دسر و شام مهمونی,طرزتهیه کشک بادمجان باتزیین زیبا , دسر و شام مهمونی ,طرزتهیه کشک بادمجان دسر
#کشک_بادمجان ??
بادمجان :5 تا بزرگ
پیاز:1 عدد بزرگ
سیر : 3 حبه
کشک:1/2 پیمانه
نعنا:1 تا دو قاشق غذا خوری
گردو :بسته به دلخواه
روغن: برای سرخ کردن
ادویه : به میزان لازم
نصف بادنجانها رو سرخ کردم
( البته یک ساعت قبل پوست کندم و نمک پاشیدم و گذاشتم تو آبکش تا آب شو پس بده و بعد آبکشی کردم و خشکشون کردم تا روغن کم ببره )
و نصفش رو کبابی کردم و پوستشو جدا کردم
کمی گردو هم آسیاب کردم
پیاز رو خلالی کردم یکدست،و تو آبجوشی که ی قاشق نمک ریخته بودم ریختم 3 دقیقه جوشید و آبکش کردم و آبشو با دستمال گرفتم و بعد سرخ کردم ترد و طلایی و عاااالی ،سیر هم تفت دادم
نعنا داغ هم آماده کردم و کشک رو برا اطمینان جوشوندم ( کشکم محلی بود )
بادمجونها رو با گوشت کوب برقی له کردم و پیاز داغ و نعنا داغ وسیر کشک و گردو و نمک و فلفل رو بهش اضافه کردم و بعد آماده سرو شد
آخر سرم با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک و گردو آسیاب شده تزئین کردم
برای تزئین کشک بادمجان هم از پیاز و گوجه و نعنا و شوید استفاده کردم
گوجه رو نصف کردم به صورت هفت و هشت بریدم توشو خالی کردم ی تیکه گذاشتم موند برا پرچمش?دورشو هم با چاقو پوستشو جدا کردم
پیاز ها هم همینطور هفت و هشتی کردم بعد دو تا لایه برداشتم طوری قرار دادم که گلبرگ لایه دوم جای خالی لایه اول رو پر کنه و بر عکس گذاشتم و دوتا لایه هم روش و ی تیکه هویجم وسطشم
جاتون خالی ????