شیرینی کشمشی دستور پخت بهترین شیرینی کشمشی
شیرینی کشمشی , روش پخت شیرینی کشمشی,شیرینی عید ,طرز تهیه شیرینی کشمشی
مواد لازم:
آرد: 250 گرم
پودر شکر: 220 گرم (به نظر من شیرینیش یکمی زیاد بود برای من)
کره: 150 گرم
زعفران غلیظ به میزان دلخواه
تخم مرغ: 2 تا
کشمش: 100 گرم
وانیل: 1 ق چایخوری
بکینگ پودر نصف ق چ
طرز پخت:
خب برای پودر شکر، من شکر رو آسیاب و بعد الک کردم و بعدم اندازه زدم. موادم بیرون یخچال گذاشته بودم..آرد رو هم الک کردم و کنار گذاشتم…فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کردم…کره و پودر شکر و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی بشه…بعد تخم مرغها رو یکی یکی شکوندم توش..هر کدوم رو که اضافه کردم با همزن زدم تا یکنواخت بشه و بعدی رو ریختم…این بعد از هم زدن دومین تخم مرغ
آرد رو کم کم توش ریختم و مواد رو خوب مخلوط کردم..در نهایت هم کشمش ها رو ریختم و با لیسک هم زدم
سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برداشتم و توی سینی با رعایت فاصله چیدم
سینی رو برای 10 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی کمی طلایی بشه توی فر می ذاریم
وقتی آماده شد، اجاز ه می دیم خنک بشه و بعد از کاغذ جدا می کنیم..البته می دونین که من صبر نمی کنم و باور کنین همون شبی که داشتم اینو درست می کردم هر سری که از فر درمیومد یه دو تایی کش می رفتم
واقعا می گم که با این دستور بهترین شیرینی کشمش رو داشتم..همونجور نرم که دوست دارم، نه خشک و بیسکویتی..البته من سری دوم رو یکم دیرتر برداشتم که مشخصه دورش کمی برشته تر شده
بازم یادآور میشم که برای داشتن کیفیت عالی توی شیرینی و کیک و مخصوصا شیرینی لطفا ترازو داشته باشین و مواد رو دقیق اندازه بگیرین
این شیرینی های خوشمزه به نظر من یکم شیرینیش زیاد بود…من یه کوچولو کم شیرین تر دوست دارم باشه..اما با شیر واااااقعا می چسبه