شیرینی اسکار روش پخت شیرینی اسکار یک شیرینی مخصوص سفره پذیرایی عید
شیرینی اسکار , روش پخت شیرینی , یک شیرینی مخصوص سفره عید , شیرینی پذیرایی عید, طرز تهیه شیرینی , روش پخت شیرینی اسکار یک شیرینی م
کره 200گرم
پودر قند ۱۴۰ گرم
ارد ۳۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم
کره و پودر قند رو خوب باهمزن می زنیم تا کرم رنگ شود
زرده ها رو به همراه هل و وانیل اضافه می کنیم و باهمزن میزنیم
در انتها ارد رو اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود ،این خمیر کمی حالت چسبندگی دارد زیاد آرد نریزید که سفت میشه. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم .
بعد به اندازه ی یه گردوکوچک از خمیر برمی داریم وتوی دست گرد می کنیم
خمیرها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم و بعد داخل پودر گردو یا نارگیل یا پسته یا انواع خرده مغزها میزنیم
شیرینی ها رو داخل سینی قرار میدهیم
فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده ، مدت پخت حدودا ۲۰ دقیقه یا تازمانی که دوره لبه ی پایین شیرینی ها کمی طلایی شوند
بعد پخت صبر می کنیم تا خنک شود. سپس با یک کاردک از سینی جدا می کنیم