ساندویچ مرغ با نان ترتیلا آموزش و طرز تهیه نان ترتیلا
ساندویچ مرغ با نان ترتیلا
ساندویچ مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد
فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد
پنیر چدار نصف فنجان
آب لیمو یک چهارم فنجان
پنیر مونتری نصف فنجان
چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته.
نان ترتیلا ۱۸ عدد
پنیر چدار و موزارلا
مواد لازم برای۴ نفر
آب ۲/۳ فنجان
کره ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
آرد سفید(یا 30 گرم) ۱/۴ فنجان
آرد ذرت (یا 250 گرم) ۱,۳/۴ فنجان
طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان ترتیلا:
۱- در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را باهم مخلوط می کنیم.
۲- کره را ذوب کرده
۳- آب را به مواد خشک اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم
۴- با استفاده از دست مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی شود اگر خمیر خشک بود کمی آب اضافه می کنیم و اگر خمیر شل بود با آن کمی آرد اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. حدود 8-10 دقیقه باید ورز داده شود
۵- روی خمیر را با یک دستمال می پوشانیم و به مدت یک ساعت به آن استراحت می دهیم .
۶- بعد از استراحت خمیر را به 8 گلوله مساوی تقسیم می کنیم
7- گلوله های را بین دو دست خوب ورز می دهیم و گرد می کنیم و با استفاده از وردنه خمیر را پهن می کنیم که قطر هرخمیر باید حدود 19 سانتی متر شود
۸- ماهی تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود و نان ها را داخل آم قرار می دهیم
۹- برای پخت هر هر طرف شما حدود 30 ثانیه زمان نیاز دارید تا روی آن حباب ایجاد شود .
۱۰- برای پخت این نان نیازی به روغن نیست
11-برای هر 8 نان این کار را نجام می دهیم .
12 مرغ رو پخته وریش ریش میکنیم وبا قارچ وذرت فلفل دلمه سرخ میکنیم ودر ماهیتابه نان ترتیلا رو بزارید ودر یه قسمتش مواد بالا را رو بزاریو وپنیر پیتزا وپنیر چیز برگر رو اضافه کنید وقسمت دیگر نان رو روش بکشید وچند دقیقه تو ماهیتابه بزارید تا گرم بشه وپنیرهاتون اب بشه
بعد با سس دلخواه سرو شود
مراحل تهیه ساندویچ مرغ با نان ترتیلا که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.
این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحانش کنید