سالاد شیرازی بهترین سالاد در کنار غذاهای پلویی یکی از محبوبترین سالادهای ایرانی
سالاد شیرازی, سالاد شیرازی در کنار غذاهای پلویی, محبوبترین سالادهای ایرانی ,سالاد اصیل شیرازی ,سالاد شیرازی با رووغن زیتون , تزیین زیبای سالاد شیرازی
✅ سالاد شیرازی بهترین سالاد برای مغز
?ترکیب پیاز، گوجه و خیار سلول های مغز را ترمیم می کند
سالاد شیرازی یکی از سالادهای سنتی ایران است که محبوبیت آن به قدری است که در تمام شهرهای کشور تهیه می شود. این سالاد بیشتر در کنار غذاهای پلویی مانند عدس پلو ، لوبیا پلو و … تهیه و سرو می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این سالاد شامل خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز و برخی طعم دهنده ها می باشد.
اما افراد لاغر باید سالاد شیرازی را تا یکی دو ساعت بعد از اتمام غذا با کمی روغن زیتون میل کنند تا جلوی اشتهایشان گرفته نشود. البته هیچ کس نباید سالاد را به عنوان یک وعده غذایی اصلی به شمار آورد چون به هیچ وجه جایگزین غذا نیست و با کالری اندک و مقدار ناچیز قندش، بدن را دچار کمبود مواد غذایی و فرد را نسبت به خوردن حریص تر و در نتیجه چاق تر می کند. البته اگر به سالاد یکی از منابع پروتئینی مانند سویا، فیله مرغ، تن ماهی یا حبوبات و جوانه ها اضافه شود، می توان آن را به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد.
خوردن سالاد قبل از غذا به پرشدن معده کمک می کند و مهم تر این که به مغز 20 دقیقه فرصت می دهد تا متوجه شود چه خورده و چقدر خورده است. زیرا واکنش مغز بسیاری از افراد چاق نسبت به سیری، کندتر از افراد لاغر و معمولی است و همین مساله باعث می شود بیش از حد معمول غذا بخورند. البته این افراد هیچ گاه نباید به سالاد سس بزنند و می توانند کمی فلفل، آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنند؛ چرا که فلفل 12 تا 13 درصد سوخت و ساز سلول ها را بالا می برد و باعث سوزاندن چربی های بدن می شود.
سالاد شیرازی یکی از محبوبترین سالادهای ایرانی است که متشکیل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنیهایی است.
در کنار تمام خواص تغذیهای که دارد، این سالاد میتواند برای افرادی که نمیتوانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنها به سبب میآید، دردسرساز شود.