کیک زبرا اسفناجی-طرح گورخری-کیک اسفناجی راه راه

zebra1

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

این بار زبرا کیک اسفناجی را با طعم و مزه متفاوت می خواهیم درست کنیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه زبرا کیک اسفناجی

تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل  ۱ پاکت
آرد به مقدار لازم
اسفناج ۸-۱۰ برگ

iki-renkli-kek-4
طرز پخت زبرا کیک:
شاید ابتدا با شنیدن کیک اسفناجی تعجب کنیم اما جالب اینجاست که هم کیکی خوش طعم بوده هم متنوع و رنگی متفاوت که کمتر به طور طبیعی در کیک ها مشاهده می شود. در یک کاسه  تخم مرغ ها و شکر  را ریخته و با میکسر   هم می زنیم. سپس روغن مایع و آب ولرم را می ریزیم و دوباره کل مواد را مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و داخل مواد ریخته  و به هم زدن ادامه می دهیم. در یک ظرف دیگر اسفناج ها را ریخته روی انها  یک استکان آب می ریزیم.با بلندر یا همان مخلوط کن اسفناج همراه با آب را پوره می کنیم.  به  نصف خمیر از قبل آماده مان پوره اسفناح را اضافه می کنیم و دوباره این مواد را با هم مخلوط می کنیم.  اگر قوامش غلظت نداشت و آبکی بود کمی آرد می ریزیم تا غلیظ تر شود . حالا درون یک ظرف پیرکس را چرب می کنیم و در وسط آن ابتدا خمیر ساده را ریخته و  بعد از آن خمیر  اسفناج دار را می ریزیم.  از هرکدام یک ملاقه کافی است. فر را تا دمای ۲۰۰  درجه از قبل گرم می کنیم و سپس ظرف کیک را داخل فر گرم می گذاریم تا بپزد. سپس کیک پخته شده را  از فر در آورده و می گذاریم تا ولرم شود سپس آن را به طرح دلخواه برش می زنیم و در ظرفی شکیل سرو می کنیم.

با ایران پاتوق همواره به روز بمانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *