روش پخت کیک پنیری دورنگ با تزیین زیبا و طعم دلپذیر
روش پخت کیک پنیری دورنگ
بیسکویت ویفر وانیلی 5 عدد معادل 200 گرم اگر بیشتر کمی باش بهترست
کره آب شده 180 گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ویلی 450 گرم
خامه پاکت صورتی200 گرم
شیر 320 گرم
شکر 160 گرم
پودر ژلاتین 40 گرم
پودر کاکائو تلخ 20 گرم
شکلات فندقی 100 گرم
شکلات سفید 200 گرم
تخم مرغ 6 عدد
وانیل 1/2قاشق چای خوری
کیک پنیری دورنگ
تمام مواد نیم ساعت از یخچال بیرون باشند
بیسکویت ویفر ی با کره آب شده تو غذا ساز میریزم که له بشه و کف قالب 22 سانتی پهن میکنیم و به مدت 1 ساعت در داخل یخچال میزاریم تا خودش بگیره
تخم مرغ از زرده و سفیده رو جدا میکنیم
و سفیده تخم مرغ با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره همزن باید به ته ظرف بچسبونیم تا از کف ظرف سفیده فرم بگیره.
و زرده رو با همزن و وانیل و شکر 1 دقیقه میزنیم تا مخلوط شود و بعد بن ماری میکنیم تا شکر حل بشه و بو ضخم تخم مرغ هم گرفته شود (تقر یبا 15 تا 20 دقیقه بن ماری بابد انجام بشه)و بعد پنیر خامه ای باهمزن میزنیم و خامه و شکلات سفید بن ماری میکنیم و به زرده اضافه میکنیم و کم کم سفیده رو اضافه میکنیم با لیسک و بعد 1 دور باهمزن برقی میزنیم تا مواد یکدست بشه و شیر و ژلاتین را باهم بن ماری میکنیم واز صافی رد میکنیم به مواد اضافه میکنیم و 1/4 از مواد بر میداریم بهش پودر کاکائو و شکلات فندقی یا نوتلا فندقی اضافه میکنیم و روی لایه ویفر ی وانیلی که 1 ساعت داخل یخچال مونده میریزیم این مواد شکلاتی رو بعد از یکساعت که دیدیم مواد شکلاتی خودش رو گرفت مابقیه مواد چیز کیک ساده رو به رویه مواد شکلاتی میریزیم و به مدت 24 ساعت داخل یخچال میگذاریم و بعد با بریلو کاراملی و گردو را با شکلاتی سفید و قهوه ای پوشش میدهیم و با پسته خلالی تزیین میکنیم .