آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
روش تهیه بستنی زمستونی خانگی آموزش دسر ویژه زمستان
روش تهیه بستنی زمستونی ای با دستور زیر بستنی شما خیلی عالی میشه و حتی از بیرونیا خوشمزه تره .روش تهیه بسیار آسانی داره .طعم بستنی زمستونی محبوب کودکان و بزرگترها هست
مواد لازم بستنی زمستونی
?سفیده تخم مرغ دو عدد
?وانیل کمی
?نمک کمی
?نون میکادو یک ورق
?شکر نصف پیمانه
?پودر ژلاتین یک ق چ(بیشتر نریزید وگرنه بستنیهاتون لاستیکی میشن)
?گلاب یک ق غ
?سرکه یک دوم ق چ
?شکلات ذوب شده دویست گرم+ سه ق غ روغن مایع
مراحل تهیه بستنی زمستانی
در ظرفی ژلاتین و گلاب رو خوب مخلوط کنید مخلوط کنید و با حرارت بنماری حل کنید تا شفاف شود .
در این مرحله نون بستنی رو با قالب گرد کوچیک کات کنید و به شکل دایره های کوچک در بیاورید و بذارید کنار
در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ رو هم بزنیدبهتر است با همزن برقی این کار رو انجام بدید تا خوب کف کنه و یه تیکه بشه و در ظرف تکون نخوره .سپس وانیل و شکر و سرکه رو اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم (میتونید روی کتری بذارید یا قابلمه ای از آب رو بجوشونید و سفیده ها در ظرف داخل آب جوش گذاشته ) ده دقیقه با دور تند همزن هم بزنید .توجه داشته باشید که شکر باید کاملا در سفیده تخم مرغ ها حل شود پس بهتر است خوب هم بزنید.
سپس نمک و ژلاتینی که بنماری کردید وشفاف شده است رو به مخلوط سفیده های تخم مرغ و شکر و سرکه اضافه کنید،فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید ودر این مرحله با سرعت عمل بالا بریزید توی قیف و روی نون ها پایپ کنید.
نون های آماده شده رو بذارید توی یخچال به مدت یک ساعت تا خوب ببنده وسفت بشه و بعد،با شکلات کاور کنید ( شکلات رو به روش های مختلف میتونید آب کنید و به کمک قاشق اون رو روی بستنی هامون بریزید )و توی سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید توی یخچال تا شکلات ببنده
با این دستور حدود ۱۵ تا بستنی زمستونی خواهید داشت ??