روشهای نگهداری انگور تازه و خشک کردن باعث افزایش زمان نگهداری آنها
روشهای نگهداری انگور تازه , خشک کردن انگور , بهترین روشهای نگهداری انگور تازه و خشک کردن آنها ,افزایش زمان نگهداری انگور ,خشک کردن انگور در خانه , روش نگه داشتن انگور تازه
?برای اینکه انگور را بیش از 1 ماه تازه نگهدارید
این میوه را روی طناب در یک مکان تاریک، خشک و خنک که هوا جریان دارد آویزان کنید؛ با این ترفند قدیمی شما تا ماهها انگور تازه خواهید داشت
خشککردن یکی از روشهای موجود برای افزایش زمان ماندگاری برخی از موادغذایی به خصوص میوهها و سبزیهاست. در این روش، فعالیت آبی موادغذایی کاهش مییابد و از فساد میکروبی در آنها جلوگیری میشود.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
میوه ها به دو صورت خشک می شوند:
به طور طبیعی
با دستگاه، مثل دستگاه خشک کن مواد غذایی
آیا خشککردن میوهها با نور مستقیم آفتاب کار درستی است؟
خشککردن با استفاده از ۲ روش نورآفتاب یا خشککنهای صنعتی انجام میگیرد. از جمله معایب روش خشککردن با نورآفتاب میتوان به وجود آلودگیهای نسبی ناشی از حشرات، باد و باران، برخی آلودگیهای شیمیایی و میکروبی موجود در محیط و حتی خاک اشاره کرد. با این حال و با وجود استفاده از انرژی رایگان آفتاب، مواردی مانند زمان طولانی فرآیند، نیاز به فضای وسیع و وجود آبوهوای مناسب برای خشککردن از دیگر معایب این روش به شمار میروند.
معمولا از نورآفتاب برای خشککردن میوههایی مثل خرما، انگور و انجیر استفاده میکنند.
آیا خشککردن میوهها باعث کاهش ارزش تغذیهای آنها هم میشود؟
بهکارگیری فرآیند حرارتی باعث کاهش فعالیت برخی از ویتامینها مانند ویتامین C و رنگدانههای مفید در میوهها میشود. با وجود این، کاهش ارزش تغذیهای میوهها به روش و سرعت خشککردن بستگی دارد. بدیهی است که ارزش تغذیهای میوههای تازه به مراتب بیشتر از میوههای خشک است.
این میوه را روی طناب در یک مکان تاریک، خشک و خنک که هوا جریان دارد آویزان کنید؛ با این ترفند قدیمی شما تا ماهها انگور تازه خواهید داشت
خشککردن یکی از روشهای موجود برای افزایش زمان ماندگاری برخی از موادغذایی به خصوص میوهها و سبزیهاست. در این روش، فعالیت آبی موادغذایی کاهش مییابد و از فساد میکروبی در آنها جلوگیری میشود.