آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
دسر پان اسپانیا طرز تهیه این دسر خوشمزه اسپانیایی
طرز تهیه دسر پان اسپانیا بهترین و خوشمزه ترین دسر اروپایی با دو روش متقاوت برای درست کردن دسر اسپانیایی پان و مواد لازم مخصوص این شیرینی در آشپزی ایران پاتوق مطالعه نمایید
دسر پان اسپانیا خوشمزه
نمیدونم چقدر این دسر رو میشناسین یا خوردین ولی بدونین قطعا یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که هر کسی میتونه عاشقش شه و دوسش داشته باشه،برای مهمونی ها گزینه ی خیلی خوبیه، چرا؟! چون هم سریع میتونسن شب قبل درست کنین و بزارین یخچال و وقتتون رو زیاد نمیگیره هم خوشمزس
اونایی که با پودر ژلاتین توی دسرها مشکل دارن این دسر رو درست کنن و فقط حالشو ببرن
دسر پان اسپانیا از دسر های خوشمزه و کاملا مناسب برای مهمانی های ویژه و خاص،سفره خود را با دسر پان اسپانیا جذاب و خوشمزه کنید
مواد لازم دسر پان
آرد سفید 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیتر (4پیمانه)
گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
موز 2 تا 3 عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2قاشق چایخوری
کره 50 گرم
بیسکویت1 الی 2 بسته
کاکائو 3 قاشق سوپخوری
خامه 150 گرم
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر پان اسپانیا
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کنید و بن ماری کنید تا کاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس به مایه اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
سپس مایه را از صافی رد کنید .
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم و روی مایه یک لایه موز حلقه شده میچینیم و گردو میپاشیم و دوباره از مایه به رنگ دیگر میریزیم، وبه همین ترتیب ادامه می دهیم .لایه آخر باید از مایه باشد و روش رو با شکلات آب شده و شکلات رنده شده تزئین می کنیم.
روش دوم آموزش دسر پان اسپانیایی
مواد لازم دسر پان 2
گردوی خورد شده نصف یک مشت
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
شیر ۲ لیوان
نشاسته نصف لیوان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
گلاب ۴ ق غ
کره ۳۰ گرم
بیسکوئیت پنی بور یک بسته
خامه ۱۵۰ گرم
طرز تهیه روش دوم دسر پان
تخم مرغ و شکر رو و وانیل رو باهم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
شیر رو در قابلمه می ریزیم ؛ نشاسته رو به شیر اضافه می کنیم
سپس مخلوط تخم مرغ رو به شیر اضافه می کنیم هم می زنیم تا غلظت پیدا کنه
در انتها کره رو اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم بعد خامه رو اضافه می کنیم
خوب که هم زدیم و یکنواخت شد گلاب رو اضافه میکنیم(این کار فقط برای خوش طعم شدنش و نزدیکی به دائقه ایرانی هست)اگه دوست داشتید میتونید پودر کاکایو اضافه کنید ؛
بعد توی ظرف مورد نظر مقداری از مایه رو می ریزیم و روش بیسکوئیت می چینیم وروی بیسکوئیتها مایه رنگ دیگه می ریزیم و گردوی خورد شده
همینطور ادامه می دهیم تا موادمون تمام بشه و لایه آخر مایه یا بیسکوییت قرار بگیره
سپس تزئین می کنیم ؛ این دسر حتما باید یک شب تو یخچال بمونه تا خوشمزه بشه و جا بیفته.
به همراه بیسکوییت و مغزگردو موز حلقه شده هم طعمشو دوچندان خوشمزه میکنه
نوش جان