دستور کیک فنجانی کشمشی پخت کیک خوشمزه و بدون فر
دستور کیک فنجانی کشمشی
با یه کیک آسان و به شدت خوشمزه و البته بدون فر کیک فنجانی کشمشی چند مدل کیک فنجانی هم قبلا گذاشتم (کیک موز و نسکافه..کیک ساده…کیک اسفناج..کیک لبو…کیک هویج و گردو)
مواد لازم جهت تهیه پنج عدد کیک فنجانی
تخم مرغ : یک عدد.
شکر: چهار ق غ.
وانیل : یک چهارم ق چ.
روغن : سه ق غ.
آرد پنج ق غ….
بکینگ پودر یک ق چ سرپر…
ماست یا شیر یک ق غ.
زعفران دم کرده یک ق غ.
گلاب یک ق غ.
کشمش دو ق غ
دستور کیک فنجانی کشمشی
تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با چنگال به هم میزنیم شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم.
زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه و هم میرنیم بعد هم شیر یا ماست و زعفران و گلاب اضافه میکنیم آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست.کشمش ها رو تو آرد بغلطونید
فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین یک ق غ از مایع کیک رو داخلش بریزید بعد کشمش بریزین بعد دوباره از مایه کیک بریزید روش و نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!
توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت بیست دقیقه دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
بعد از ده دقیقه کیک فنجانی آماده هست.و در و بردارین و کلی از کپلی شدن کیکهاتون کیف کنین