دستور کیک شطرنجی تابه ای آموزش یک مدل کیک شیرینی
دستور کیک شطرنجی
این کیک بیشتر یک مدل کیک شیرینی هست یعنی باباش بین کیک و کلوچه هست تقریبا ولی کلا خوشمزه است
طرز تهیه و دستور کیک شطرنجی
برای رنگ سفید…یکسوم لیوان نشاسته ذرت(به جاش می تونید آرد قنادی بزنید).دو تخم مرغ.یک سوم لیوان روغن مایع.نصف لیوان شکر(یک ق غ از روش بردارین).یک و نیم لیوان آرد.یک ق م بکینگ پودر.رنده پوست پرتقال یک ق م(می تونید نزنید ولی تو طعم خیلی تاثیر داره)
برای رنگ شکلاتی همه همون مواد فقط از آرد دو ق غ برمی داریم و به جاش دو ق غ پودر کاکائو اضافه میکنیم
شربت برای روی کیک ..نصف لیوان آب +نصف لیوان شکر+یک ق م آبلیمو
ابتدا شکر و آب رو روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه بعد کنار میزاریم سرد بشه
دستور کیک شطرنجی
ابتدا شکر و وانیل و پوست پرتقال و تخم مرغ رو با همزن دستی یا برقی دو دقیقه بزنید یکدست بشه بعد نشاسته ذرت و روغن و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و میزنیم در مرحله آخر آرد رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم …برای رنگ شکلاتی که پودر کاکائو رو هم با آرد اضافه میکنیم .
کف تابه یا قالب رو چرب میکنیم یا کاغذ روغنی میندازیم…دست رو چرب میکنیم و از خمیر کیک گلوله برمی داریم و طلق عکس شطرنجی میچینیم خیلی به هم نچسبونید که موقع پف کردن ظاهر بدی پیدا نکنه..اگر داخل فر درست میکنید تو ظرف پیرکس بچینید تو قالب گرد هم میشه ورق بزنید عکس گذاشتم (دستور کیک شطرنجی )
روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم یک ربع داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است.
دستور کیک شطرنجی
روش پخت کیک شطرنجی داخل فر. فر رو مدت یک ربع با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است.
وقتی شیرینی پخت تا داغه از شربت روش بریزید