دستور کیش تره فرنگی بسیار مقوی همراه با آموزش خمیر پایه
دستور کیش تره فرنگی
مواد لازم برای خمیر پایه:
250 گرم آرد
1 استکان شیر(حدود 100 گرم)
50 گرم کره(1 قاشق غذاخوری پر)
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
نمک,فلفل
مواد داخل:
1 قاشق غذاخورى کره
500 گرم تره فرنگی
1 عدد فلفل قرمز
برای سس بشامل:
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
1.5 لیوان شیر
برای روی کیش:
1 لیوان پنیر کاشار رنده شده (یا هر پنیر کشدار دیگه)
طرز تهیه:
ابتدا تره فرنگی و فلفل قرمز را ریز خرد میکنیم با کره در ماهیتابه کمی تفت داده کنار میذاریم.
برای خمیر پایه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد (آرد با کنترل ریخته بشه). با وردنه خمیر را باز کرده در قالب گرد به قطر 28 سانتی متر پهن میکنیم و با چنگال از چند جا سوراخ میکنیم .
دستور کیش تره فرنگی
برای سس بشامل تمام مواد را در قابلمه ای هم زده روی اجاق میذاریم و تا وقتی که به قوام برسد مدام هم میزینم .
بعد از اتمام کار مخلوط تره فرنگی و فلفل را داخل قالب ریخته و سس بشامل را روی موادمون میریزیم.
در آخر روی موادمون پنیر کاشار ریخته در فر 180 درجه حدود 30-25 دقیقه میپزیم.
من از پودر پیاز و پودرسیر و فلفل قرمز روی پنیر استفاده کردم .
این غذا رو که از فر درآوردیم میگیریم کاملا خنک بشع خودش میگیره و طعمش هم خوشمزه تر میشود.
سس سیر عالی
پای_تره_فرنگی_با سس سیر
تکرار:
ابتدا تره فرنگی و فلفل قرمز را ریز خرد میکنیم با کره در ماهیتابه کمی تفت داده کنار میذاریم.
برای خمیر پایه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد (آرد با کنترل ریخته بشه). با وردنه خمیر را باز کرده در قالب گرد به قطر 28 سانتی متر پهن میکنیم و با چنگال از چند جا سوراخ میکنیم .
برای سس بشامل تمام مواد را در قابلمه ای هم زده روی اجاق میذاریم و تا وقتی که به قوام برسد مدام هم میزینم .بعد از اتمام کار مخلوط تره فرنگی و فلفل را داخل قالب ریخته و سس بشامل را روی موادمون میریزیم.
در آخر روی موادمون پنیر کاشار ریخته در فر 180 درجه حدود 30-25 دقیقه میپزیم.
من از پودر پیاز و پودرسیر و فلفل قرمز روی پنیر استفاده کردم .
این غذا رو که از فر درآوردیم میگیریم کاملا خنک بشع خودش میگیره و طعمش هم خوشمزه تر میشود
سس سیر عالی