دستور کوکی خیس شکلاتی آموزش تهیه کوکی شکلاتی بسیار نرم
دستور کوکی خیس شکلاتی
دستور کوکی خیس شکلاتی کوکی داریم چه کوکی ای ..باقلوا تو دهن آب میشه اصلا محشره اگر طعم شکلات رو دوست دارین عاشق طعم این کوکی شکلاتی بسیار نرم میشین واقعا طعمش بی نظیره …من خودم از طعم بی نظیرش شگفت زده شدم
بسیار بسیار راحت تو زمان کوتاهی درست میشه …نیازی به همزن و فر و اینجور چیز ها هم نداره
بسیار بسیار راحت تو زمان کوتاهی درست میشه …نیازی به همزن و فر و اینجور چیز ها هم نداره
دستور کوکی خیس شکلاتی
دستور کوکی خیس شکلاتی
مواد لازم:1 عدد تخم مرغ ..صد و بیست و پنج گرم کره ..روغن مایع نصف لیوان..نصف لیوان پودر قند…بکینگ پودر 2.5 ق چ. آرد حدود سه و نیم لیوان.پودر کاکائو سه ق غ
برای شربت :نصف لیوان شکر ..نصف لیوان آب .2 قطره آبلیمو
ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه بذارید و روی اجاق بذارید و 10 دقیقه با شعله کم بجوشانید در آخر آبلیمو را اضافه کرده اجاق را خاموش کنید
برای خمیر کوکی تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه سپس آرد را کم کم بریزید و ورز بدید آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.ممکنه بیشتر از سه لیوان آرد بخواد (دستور کوکی خیس شکلاتی )
. از خمیر تیکه هایی بزرگتر از گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی فر یا تابه که کاغذ روغنی انداختید و یا چرب شده بچینید.
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم بیست دقیقه داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت بیست دقیقه بزارین تا آماده بشه بعد این زمان آماده است
ادامه دستور کوکی خیس شکلاتی
فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه مدت یک ربع بزارین داغ بشع بعد سینی رو داخلش میزلریم و مدت بیست دقیقه بزارین تا آماده بشه
کوکی های پخته شده را وقتی کامل پخت و تا هنوز داغه داخل شربت سرد شده بندازید و بیرون آورید و داخل ظرف بچینید . بعد از سرد شدن به دلخواه تزیین کرده سرو کنید. (میتوانید با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید)
فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه مدت یک ربع بزارین داغ بشع بعد سینی رو داخلش میزلریم و مدت بیست دقیقه بزارین تا آماده بشه
کوکی های پخته شده را وقتی کامل پخت و تا هنوز داغه داخل شربت سرد شده بندازید و بیرون آورید و داخل ظرف بچینید . بعد از سرد شدن به دلخواه تزیین کرده سرو کنید. (میتوانید با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید)